سلام دوست عزیزم..
کلاً دنیای مجازی چیزیه که خیلی ها رو به طرف خودش جذب می کنه ... علتش هم واضحه ...چون محدودیت های دنیای واقعی رو نداره..
من اگه بخوام در واقعیت، یه رابطه ای رو برقرار کنم باید به خیلی جوانبش فکر کنم ... اصلاً این رابطه بطور معمول در جامعه، یه جور
ناهنجاری به حساب میاد ... جدای از اون، معیارهای آدم ها هم در واقعیت یه شکل محکم تر و سخت گیرانه تری به خودش میگیره...
خوب ببین، تمام این موانع در یه ارتباط مجازی برطرف شده ... خیلی راحت و ساده میشه با کسی ارتباط برقرار کرد ... گاهی حتی یه ارتباط
خیلی نزدیک! .... پس اینکه تو جذب این محیط شدی، اونقدرها هم عجیب و غیرمنتظره نیست... چون انسان بطور ذاتی تشنه ی ارتباط با
همنوع خودشه ... و ارتباط با جنس مخالف هم چیزیه که از سنی به بعد بوجود میاد ... این یک نیازه ... هیچ جوری هم نمیشه منکرش شد...
من حتی از یک روانشناس شنیدم که می گفت "سعی کنید جمعهای خانوادگی رو بصورت دوره های ماهانه داشته باشید تا این فرصت پیش بیاد
که دختر و پسر جوونتون بتونن با هم یه ارتباط سالم اجتماعی داشته باشن"
به نظر من تنها کاری که می بایست انجام بدی اینه که احساساتتو کنترل و مدیریت کنی ... و در برابر نیازها و خواسته های روحی ت
دنبال یه راه حل عاقلانه و منصفانه باشی ... خودت رو اذیت نکن ... سخت گیری زیاد، می تونه اعتماد به نفست رو جریحه دار کنه...
پس خودت رو بپذیر و دوست داشته باش!
شاد و بهاری باشی

علاقه مندی ها (Bookmarks)