سلام ! می خواستم راهماییم کنید پس لازمه اول یک کم از سرنوشتم رو بگم
تقریبا 2 سال پیش بود به یک دختر آشنا شدم البته به پیشنهاد خودش ! خلاصه ما دوست شدیم البته میدونستم قبلا دوست پسر داشته آخه دوست پسرش رومیشناختم ! خلاصه بعد از 6-7 ماه رابطمون تبدیل به عشق شد ولی همیشه اختلاف داشتم بخاطر گذشتش و حرفایی که پشت سرش میزدن بعدا فهمیدا یکی دیگه هم داشته کهمیشه 2 تا ! خودش می گفت پشیمون شده و... واقعانم شده بود البته بگم رابطشون با اون 2 تا فقط تلفنی بوده خلاصه ما همیشه دعوامون بود هر بار بک جوری امتحانش می کردم زیادم بهش گیر میدادم خلاصه مرتب دعوامون بود به خاطر گذشتش نمی تونستم گذشتشو نادیده بگیرم - 100 بار جدا شدیم اما به خواهش اون برمی گشتیم ولی از نظر قیافه هم واقعا زیبا بود - خلاصه خیلیم به حرفم بود حتی گفتم با اقوام رفت و آمد نکن گوش کرد - در کل قصدش ازدواج بود اما واقعا نمی تونستم به خاطر گذشتش و هر روز دعواها و حرفای مردم باهاش ازدواج کنم خلاصه 6 ماه پیش به باهانه الکی به هم زدم باهاش به طور کامل ! ولی الان هر روز تو فکرشم از اینکه الان دوست پسر داشته باشه تنم می لرزه با وجودی که می دونم تموم شده بازم می خوامش ولی حاضر نیستم برم باهاش به خاطر مسائلی که گفتم ولی حتی بعضی وقت ها از یادش دیوونه میشم - دوستم درم اگه واقعا من مقصرم حلال کنه ! به نظرتون کار درستی کردم به هم زدم؟ الان برم در دانشگاشون دنبالش بگم ما به درد هم نمی خوردیم و این حرف ها حلال کن؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)