خوب محمد جان....چی بگم اخه داداش..
اصولا برنامه خاصی نمی تونه وجود داشته باشه....چون ظرفیت و توان هر فرد و البته نوع انگیزه او در زندگی متفاوت از دیگران هست.. پس نمی شود برنامه قطعی داد...شاید من اگر برنامه ای را معرفی کنم چون خود در آن موفق بودم نمی توان تضمین کرد که شما هم موفق خواهید شد....ولی چشم می گویم...
برنامه باید شما دوره طولانی اما گذرا باشد.....و از درجات پایین رو به سطح بالا....
چرا از درجه پایین و سطح کم شروع می کنیم >>چون با پیروزی در مرحله اول که آسان هم است انگیزه ای زیادی برای ادامه مراحل بدی وجود خواهد داشت...
1::>>>سحر خیزی::سحرخیزی خود یکی از دلایل شاد بودن و عدم کسلی است...صبح زود اگر نمیب توانید فعلا ورزش کنید لا اقل از خانه به بیرون بزنید و به بهانه خریدن سنگگ داغ چند قدمی پیاده روی نماید بهتر است پیاده روی سریع باشد...و بعد با اشتهای باز می توانید صبحانه را میل نماید.
2>>>:گوش کردن آهنگ های شاد و دیدن فیلم های کمدی .....:اهنگ های شاد خود موجب می شود نوعی انرژی در فرد ایجاد شده و. روحیه او را افزایش دهد همچنین فیلم های کمدی..
3>>>:تزئین اتاق و محل زندگی و استفاده از رنگ ها و پسترهای شاد برای دیوار اتاقتان:: یکی از عوامل افزایش روحیه داشتن اتاقی تمیز و دلباز است.....اگر نمی توانید از رنگ ها و پوسترها استفاده کنید لا اقل دکوراسیون اتاق را عوض نمایید و تغییری در آن دهید
4>>>:با افراد مختلف همراهی نمایید...در جمع باشید...
5>>>::و از همه مهمتر خودتو دوست داشته باش.....هر روز که صبح از خواب پا می شی توی اینه به خودت نگاه کن ...به خودت لبخند بزن...صورت خود را نوازش کن...به خود تلقین کن امروز روز با نشاطی برایم خواهد بود..
محمد عزیز این ها برنامه من بودند ...البته نمی دانم به درد شما بخورد یا خیر چون همان طور که گفتم انسان ها متفاوت هستند..
دوست گلم امیدوارم همیشه موفق باشی و با نشاط

علاقه مندی ها (Bookmarks)