سلام دوست خوبم:
من تمام تاپیک های شما را خوندم..کم اینکه دوستی هم به من خوندن این مشکل رو پیشنهاد کرد....
موضوع جالبی است و من درک می کنم شما را چگونه درگیر کرده است...
در رابطه با فهمیدن احساس واقعی دو نفر مقاله تو سایت های روانشناسی و کتاب ها زیاد هست ولی به نظر من آنها بسیار کلی است و نمی توان به همه تعمیم داد///
دوستان پاسخ ها کاملی داده اند....
من خودم گمان می برم شما باید خود را از این خیالات به هر طریقی شده خارج کنید.آقاین شبیه ما نیستند.... گاه برای یک تبریک ساذه نولد هیچ منظوری ندارند و ما خانم ها اشتباها تعبیر دیگری می کنیم...
به نظر منم این روند بچه گانه شده و از شخصیت هر دو طرف به دور است...کاش ایشان را به حال خود بگذارید ...
اگر سلام کرد بکنید و نکرد نکنید....
پجواب پیام هم من معمولا نمی دم ....کاری دارد تلفن کند...
خود را با چیزهای دیگر سرگرم کنید و وقت و روح با ارزشتون رو به خاطر ایشون و فکر که چه منظوری داشته اصلا تلف نکنید...
منظور وی به خودش مربوط است..
یک لحظه فکر کن:شما این همه فکر و خیال می کنید ولی شاید وی حتی به این موضوع فکر هم نکند؟این چیزها از نظر آقایون (بعضی)جز روابط عادی است...شما به او بی توجه شوید چکار دارید رفت یا اومد...این به شما مربوط نیست.....به وی نشان دهید مشغولید و از دسترسش دور باشید تا او دنبال شما بگردد.
ایشون اگرم نهایتا هر قصدی داشته باشه بهتون میگه.....
شما همین طور مثل 2 همکار به رابطه خود ادامه دهید...بی احترامی نکنید.....شخصیت خود را نشان دهید..رفلکس بچه گانه ندهید.....
منم مثل شما 5 سال قبل عینا این مورد رو داشتم داشتم دیوانه می شدم اصلا نمی دونستم چی درسته و چی غلط آخرشم این کارا رو که به شما گفتم کردم و جالبه بونی اون بعد 2.5 سال از من خواستگاری کرد(منم گفتم:نه)حالا فکر کن اگر می خواستم همه این 2.5 سال به این کاراش فکر کنم و اهمیت بدم باید درسمو ول می کردم و می چسبیدم که اون چه می کنه....به حال خودش بذارش ....
موفق باشی..نتیجه رو بگو بهمون...

علاقه مندی ها (Bookmarks)