به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 59

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 16 آبان 91 [ 20:53]
    سطح
    34
    Level completed: 37%, Points required for next Level: 95
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    17

تشکرشده 17 در 14 پست

Array

RE: اعتماد به نفس و ازدواج

النای عزیز
    منم صحن جمهوری رو خیلی دوست دارم مخصوصا"وقت اذان مغرب. امیدوارم امام رضا لطفشونو از ما دریغ نکنند.
    دوست خوبم دلم می خواهد چند تا نکته رو بهت بگم.
    1.افرینش و خلقت این طوری که انسانها زیبایی رو دوست دارند و نمیشه این نکته رو انکار کرد .
    برای زیبا بودن نیاز به داشتن اخلاق خوب هم هست. خیلی از انسانها قیافه معمولی دارن ولی انچنان خوش برخورد هستند که همه رو جذب میکنن برخوردی مودبانه و گرم حتی باعث زیبا تر دیده شدن چهره میشه.
    برای داشتن برخورد خوب اول باید اعتماد به نفس داشت. وقتی انسان خودش به خودش اعتماد نداره چه طور انتظار داره دیگری بهش اعتماد کن.
    2.من نمی گم برو تو کوچه و خیابون کارهای سبک انجام بده. ولی در برخورد با خواستگار کمی با نازو لطافت برخورد کن.طوری که بفهمد خودش برات مهمه نه صرفا" ازدواج کردن.

3.دوست خوبم
    حتی اگر زیباترین فرد باشی واز نظر موقعیت بهترین / اگه اعتماد به نفس نداشته باشی فرد مقابل فکر میکنه تو حتما" یک ضعفی داری و÷نهان میکنی.

وقتی بامردها برخورد میکنی اعتماد به نفس داشته باش اونها هم مثل شما انسان هستند و چه بسا شاید نقطه ضعف هاشون خیلی بیشتر از شما باشه. وقتی با خواستگارات برخورد می کنی طوری برخورد نکن که فکر کنه برا ازدواج عجله داری و می خوای زود تکلیفت روشن شه. با سعه صدر برخورد کن و به انها حق بده که در مورد شریک زندگی شون کنجکاو باشن این حقیقت زندگیه و نمیشه تغییر داد.بگذار ببینه عجله نداری واین نشد یکی دیگه.
    از رد شدن نترس .÷سرها خودشون 20 جا میرن خواستگاری اخرش از نفر 21 بله میشنوند این که اشکالی نداره.
    به اخر کار فکر کن .فکر کن 40 سالت شده و ازدواج نکردی مگه چی میشه؟مگه انسان چند سال زندگی میکنه. زندگی موقتی انسان این قدر ارزش استرس نداره.فکر کن همه فامیل و دوستانت ازدواج میکنن وزندگی خوبی ÷یدا میکنن وتو تو80 سالگی تو مجردی میمیری مگه چیمیشه؟بهتر از زندگی متاهلی خیلی از ادمهاست.
    میدونم تحمل جامعه سخته.اگه خواستگار داشتی بهش فکر کن نداشتی به زندگیت واستفاده از ثانیه های زندگیت فکر کن.
    طرز فکر اطرافیان خیلی به طرز فکر تو ربط داره .اگه مادرت فکر کنه تو از زندگیت راضی هستی وارامش روحی داری اونم به ارامش میرسه. ونگرانیش کمتر میشه . ÷یش مامانت خوشحال باش و هر وقت ناراحتی قران بخون وبه خدا بگو.

من مدتی ÷یش یک خواستگار داشتم که از نظر مامانم فرد مناسبی بود و نمیخواست من موقعت مو از دست بدم .اومد وبه من گفت به این ÷سره فکر کن یا حداقل یک بار ببینش ولی من گفتم نمیتونم به خاطر نگرانی شما ازدواج کنم. اگه میترسید تو فامیل کنایه بشنوید 2و3 سال صبر کنید درسم که تموم شد میرم کار میکنم خونه میخرم و جدا زندگی

میکنم شایدم رفتم یک شهر دیگه. ولی نمی خوام تن به ازدواجی بدم که نمی خوام .

تو ایران سن ازدواج بالا رفته و بالای 35 سالگی هم فرصت هست. در ضمن متاهل بودن مگه چقدر مهمه؟که بخوای به خاطرش اعتماد به نفستو از دست بدی .

اگه تو فامیل ازت در مورد خواستگارات ÷رسیدن بگو من ن÷سندیدم نه اونها. دلیلی نداره همه از مشکلات تو با خبر بشن ؟
    چون گفتن مشکلات به فامیل باعث از دست دادن روحیه واعتماد به نفس می شه.

2. کاربر روبرو از پست مفید setare1234 تشکرکرده است .

setare1234 (شنبه 05 اردیبهشت 88)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)