به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 384

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 13 اردیبهشت 04 [ 21:37]
    سطح
    95
    Level completed: 15%, Points required for next Level: 855
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    VeteranRecommendation Second Class10000 Experience PointsSocialTagger Second Class
    تشکرها
    2,042

تشکرشده 2,234 در 570 پست

Array

RE: سری سوم صندلی داغ با مدیریت جدید

47. دل و عقل؟ جمع اضداد نیست؟ واقعا دل و عقل با هم به تفاهم می رسندکه محصول توامانی تولید کنند؟(sekseke)
    چرا که نه . مثلا وجود انسان . آیا قبول ندارین که انسان محصول توامان عقل و احساسه ؟

48. فامیل مدیر هستید؟ با آقای مدیر نسبتی دارین؟ چه نسبتی؟(sekseke)
    نه متاسفانه . تاسف از این بابت که در صورت نسبت فامیلی با ایشون شاید بهتر و بیشتر می تونستم از داشته ها ، دانسته ها و تجربیات ذیقیمتشون استفاده کنم .

49. چطوری میشه کارشناس افتخاری شد؟ و یا تعداد زیادی ستاره بدست آورد؟(sekseke)
    به نظرم بهتره به قوانین تالار رجوع کنید . تا اونجا که می دونم بخشی از عوامل مربوطه به شکل برنامه نویسی تالار و بخشی هم متوجه ارسالهای شماست که بواسطه ی بازخورد سایر اعضاء و .... توسط مدیریت تالار مورد ارزیابی قرار می گیره .

50. آیا خواب میبینین؟ خوابهاتون رنگی هستن؟توی خواب میدونین که خوابین؟(sekseke)
    به نظر شما یه آدم می تونه اصلا خواب نبینه ؟ من که تاحالا با همچین کسی مواجه نشدم .. شما رو نمی دونم. به نظرم نه . نباید رنگی باشن . یعنی یادم نمی یاد. گاهی خوابهایی دیدم که توی اونها طاهره خواب بوده . اما اینکه می دونین خوابین چیز دیگه ای می تونه باشه . مثلا رویا یا حالت خلسه و .. که تا حالا تجربشو نداشتم .

51. انسان کامل به نظر شما کی هست؟ اصلن یک همچین واژه ای وجود خارجی داره؟ اگر آره توضیح بدین.(sekseke)
    به نظر من انسان کامل فقط یه اصطلاحه و نه چیزی بیشتر . اما اهمیت همین اصطلاح ساده اونجایی به چشم میاد که باعث می شه شما در یک جریان رشد قرار بگیرید ... یعنی به واقع همین اصطلاح می تونه در جایگاه یک هدف قرار بگیره و جریانی از رشد و جلورفت رو شکل بده . ضمن اینکه خیال می کنم گسترگی کمال به وسعت تعداد ادمهاست و مسیرهای مختلفی که برای رشد انتخاب می کنن و از این منظر اصولا حدو مرز و نهایتی برای اون متصور نیستم.

52. خوبی و بدی به نظر شما مطلق هست یا نسبی؟ (sekseke)
    نسبی

53. فکر میکنین چرا "زن" شدین، چرا مرد نه؟ اگر روزی امکان برگشتن به عقب و انتخاب وجود داشته باشه، آیا ترجیح میدین همون زن باشین یا نه مرد؟(sekseke)
    چراش رو نمی دونم چون بیشتر یه اتفاق ژنتیک بوده . اما همیشه از زن بودن خودم راضی بودم و دوستش داشتم و دارم و حتی لحظه ای فکر نکردم که ای کاش مرد بودم. اما حالا که شما پیشنهاد می کنید ممکنه از روی کنجکاوی هم که شده و هم برای کسب شناخت بیشتر از آقایون تصمیم بگیرم که مرد باشم ، مشروط بر اینکه دوباره بتونم به هویت زنانه ی خودم برگردم.

54. بهترین کتاب خوانده اید نام ببرید (محمد ابراهیمی)
    از کتابهای رمانی که تا بحال خوندم کتابهای "برباد رفته" اثر مارگارت میچل و "کلیدر" نوشته ی محمود دولت آبادی رو خیلی دوست دارم.

55. جوانی تعریف کنید(محمد ابراهیمی)
    جوانی فاصله ی بین کودکی و پیری ست و در واقع حدفاصل تولد و مرگ . با این تفسیر جوانی به معنای زندگی ست.

56. شما سفر مکه و کربلا رفتی(محمد ابراهیمی)
    نه متاسفانه .

57. یک جمله زییا درباره مکه مدینه کربلا بگوید(محمد ابراهیمی)
    اماکنی درخشان و متبرک به والاترین ارزشهای قدوسی و انسانی.

58. شما ادم خوش اخلاقی هستید یا نه(محمد ابراهیمی)
    اعتراف می کنم که گاهی خوش اخلاق نیستم اما این واقعا عمدی نیست.

این هم سوال جامانده که قول داده بودم دیرتر جواب بدم .
    26. 3 تن از كاربران قدیمی كه همیشه تمایل داشتی پستهایشان را بخوانی،‌ اما هم اكنون در تالار حضور ندارند و تمایل داشتی كه باشند، معرفی كن و از هر كدام یك پستشان را لینك بده . (مدیر همدردی)

انتخاب از بین خوبها همیشه سخت ترین کار ممکنه . در این تالار دوستان زیادی بودن و هستن که نوشته هاشون و همدردیها و راهنماییهاشون پر از درخشش و زیباییه ...
    به نظر من عدم حضور دوستان زیر در تالار به شدت محسوسه .

- shad با حضور پر روح و همه ی ارسالهای قشنگش در بخشهای مختلف تالار از جمله تاپیک با ارزش چرا با همسرم ازدواج کردم ؟
    - zeinab با تاپیک ارزشمند جملاتی زیبا و پر محتواکه هنوز هم جزء پرطرفدارترین و مفیدترین موضوعات در تالاره .
    - سمیه با پست قشنگش در تاپیک چیرو حق خودت می دونی ؟.

دوستان بسیار دیگه ای هم هستند مثل نجوا ، terme ، Arash27 و ... که اگر چه به تالار به سر می زنن اما کمتر پستی ازشون به چشم می خوره . کاش بیشتر می نوشتند...

2. 3 کاربر از پست مفید طاهره تشکرکرده اند .

طاهره (دوشنبه 07 اردیبهشت 88)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)