نقل قول نوشته اصلی توسط bloom
نقل قول نوشته اصلی توسط کامران007
احتمالا این خانم ها از کره ی دیگه ای! اومدن!!!..........واقعیت چیز دیگه هست...من منکر خانم هایی که با همسرشون توی خیلی از مسایل کنار میان نمیشم.....اما مگه تعدادشون چقدره؟!.......بسیار اندک........تازه ما از کجا پیداشون کنیم!؟؟؟.........همین دیروز یه عروسی دعوت بودم.....دیگه خیلی واضح بود لباس هر خانمی بین 250 - 500 آب خورده بود دیگه(حداقلش!....)...این فقط یه قلمش بود به قول معروف!!!.......تازه همون خانمی که خیلی جاها با همسرش راه میاد.......با دیدن این اوضاع عقده ای میشه!.........متوجه منظورم که هستین سورنا جان؟!.........و بعدش(حتی چند سال) بهت سرکوفتش رو میزنه و نزنه هم از درون ناراحته و.............مگه غیر از اینه!؟؟؟..........
سلام کامران عزیز
من فکر نمی کنم خانومی که همراه و در کنار همسرش باشه با دیدن لباسی که تن خانومه دیگه است عقده ای بشه اون اگه در کنار همسرش احساس آرامش کنه نه اون لباس و نه خیلی چیزای ظاهری دیگه به چشمش نمی آد
بعدشم اینکه شما می گین لباش هر خانوم در مهمانی 250-500 بود دلیل بر محکوم کردن خانوما نمی شه مثل اینه که ما بگیم کت شلوار آقایون چرا باید 300 -500 تومان باشه
یه سری چیزا متاسفانه تو جامعه ی ما عرف شده و قیمتش همینه تازه خیلی از آقایون خودشونم دوست ندارن که همسرشون با ظاهری آراسته در مهمانی حضور پیدا نکنه
این ها باعث نمی شه که دید پیدا کنیم نسبت به جامعه برادر خوبم
اگر زنی لباس ارزان قیمت بپوشه کم خرج کنه یا حرفی از پول نزنه می شه نمونه دیگه می شه روی بقیه ی رفتارهاش قلم کشید و گفت این یک فرشته است
و اگر زنی در یک مهمانی یک لباس تقریبا گران قیمت بپوشه می شه گفت که هیچ ارزشی برای همسرش قائل نیست و اونو فقط برای پولش می خواد
مطمئن باشین اینجور نیست

موفق و پیروز باشین
اینکه عقده ای میشن یا نه رو باید از خانم ها.....بپرسین!!!.......منظورم این بود که این لباس فقط برای همین یه عروسی هست و بس........یعنی منظورمو متوجه نشدین!؟......ظاهر آراسته....یا چشم و هم چشمی و توقعات.......