می دونم که خیلی سخته! سخته بفهمی همسرت کسی رو عاشقانه می خواسته و تو رو فقط بخاطر اینکه دختر خوبی هستی دوستت داره، و اینکه وقتی با شما رابطه داره، اسم ایشون رو صدا کنه و شما احساس کنید که توی فکر همسرتون اون خانوم هست، همه ی اینها درست! اما مهم تر از اون اینه که الان این مرد مال شماست و شما هم مال ایشون و تنها شما هستید که می تونید به خودتون رو به زندگیتون کمک کنید. اینکه همسرتون به محبت و تایید شما نیاز داره خیلی خوبه، این میتونه خیلی خیلی به زندگیتون کمک کنه! درسته که شاید پیش خودتون فکر کنید که این من هستم که باید محبت بینم تا از محبتم چیزی رو ببخشم! اما توی شرایط فعلی به نظر من این شما هستید که می تونید با دوست داشتنی که توی زندگیتون هنوز هم داره سوسو میکنه همسرتون رو عاشق خودتون کتید.
اولین و بهترین راه حل به نظر من اینه که شما با خودتون تصمیم جدی بگیرید که می خواید زندگیتون رو بسازید و پرش کنید از عشق و محبت، یه تصمیم مهم و حیاتی و در این راه از هیچ کاری هم دریغ نمی کنید، شما ابتدا باید روی دیدگاه خودتون و نگاهی که به همسرتون به عنوان مرد زندگیتون دارید کار کنید، اینکه ایشون چقدر برای شما و زندگیتون ارزش دارند و شما حاضرید بخاطرشون چیکار کنید؟
2. من فکر می کنم که وقتی یه مادر و دختر، یه پسر و پدر، دو دوست همدیگر و بغل می کنن یه اثر فوق العاده روی همدیگه می گذارن چه برسه به اینکه یه زن و شوهر از روی عشق و علاقه بخوان همدیگر رو بغل کنن، به نظر من در وهله ی اول شما باید یه تغییر کوچولو توی دکوراسیون خونتون بدید و مثلا جای تختتون رو برای چند روز هم که شده عوض کنید، حتما با همسرتون صحبت کنید، این بار توی یه مکان خصوصی و خیلی آروم و با محبت، به ایشون بگید که می خواید یه زندگی جدید و پر از شور رو شروع کنید و برای این کار به کمک همسرتون احتیاج دارید.
3. بعدش از همسرتون بخواید که حتما حتما با هم بخوابید، اگر ایشون قبول نکردند بگید که شما دلتون برای همسرتون تنگ شده و اگر باز هم نپذیرفتند، بهشون بگید که فقط برای چند ساعت پیششون میمونید و بعد میرید، و توی این چند ساعت، خودتون رو به همسرتون نزدیک کنید، سعی کنید چیزهایی بپوشید که برای همسرتون جذابیت داشته باشه و بهتر به نظر من بعد از چند وقت سعی کنید از یه لباس خواب جدید استفاده کنید و وقتی پیششون قرار گرفتید حتما بابت حرفهایی که در گذشته چه دور، چه نزدیک به ایشون زدید که باعث ناراحتی و دلخوری ایشون شده معذرت خواهی کنید و اگر ایشون تمایلی نداشتند لطفا شما بدون هیچ فکر و موردی مبنی بر بی حیایی خواسته ی دلتون رو ابراز کنید، (حتی اگر دلتون این کار رو نمی خواد)، شما می تونید با نزدیکی خیلی از مشکلاتی رو که دارید حل کنید، اگر امروز نزدیکی شما بدون هیچ احساس و عاطفه ای بود، نا امید نشید! فردا و فرداها با به وجود اومدن تمایل خود به خود احساسات هم وارد کار می شوند.
4. به خودتون اجازه بدید که طعم شیرین محبت و عشق واقعی رو بچشید!
فقط خودتون هستید که می تونید به خودتون و به همسرتون کمک کنید
موفق باشید

علاقه مندی ها (Bookmarks)