سلام اعضای محترم تالار
از زمانی که عضو این تالار شدم که زیاد هم نمی گذره تاپیک های متفاوتی در مورد تفاوت های جنسیتی ایجاد شده که آخرش هم من یکی نفهمیدم چی شد
(که این هم میزارم به حساب خنگی خودم!) راستش من خودم همیشه از مقایسه این دو جنس متنفر بودم چون به هر دو طرف حق میدم و هرکس در جایگاه خودش یه مشکلاتی داره و اگه تو بعضی تاپیک ها یه خورده تند رفتم به خاطر این بوده که بعضی از دوستان یه خورده کلی حرف زدن که حالا مسئله اون نیست
قبل از اینکه موضوع رو مطرح کنم یه خواهش دارم از اعضای تالار و کسایی که می خوان نظرشون رو بگن
این تاپیک رو فقط برای آقایون ایجاد می کنم چون من هم می خوام مثل آقای سورنا یه جمع بندی کنم البته نه فقط واسه خودم واسه دختر های تالار خواهش میکنم خانم ها نظرشون رو نگن چون نمی خوام بحث به بیراهه کشیده بشه میخوام رو محور اصلی باشه پس نظر ندین حتی اگه خیلی واستون تعجب انگیز باشه
یکی از نظرات آقایون, از همین جا از همتون ممنونم و حالا سوالم.........
از من (فرض کنید) به عنوان یه دختر تو جامعه (سن کم رو در نظر نگیرین) چه انتظاراتی دارین؟واسه ازدواج , دوران قبل از ازدواج تو جامعه, بعد از ازدواج از همسرتون ,تو دوستی ها نمیدونم تو محل کارتون یا خیلی جاهی دیگه هرچی به فکرتون میرسه بگین کلا از دختر جماعت چه انتظاری دارین
(در مورد همه چیز بگین نه اینکه فقط به ازدواج بپردازین)
مشت نشونه خروار نیست میدوونم من فقط می خوام نظرات بعضی از آقایونی که دارم الان باهاشون تو یه جامعه زندگی میکنم رو بدونم چون حداقل میشه
یه جورایی تشخیص که اصلی ترین تقاضا چیه

علاقه مندی ها (Bookmarks)