سلام دوست خوب مهربان دلسوز انی خانم سوال از شما
سلام بر برادر ارجمند جناب آقاي محمد ابراهيمي محترم . بفرمائيد . آماده پاسخگويي هستم .
1_جوانی تعریفکنید
پايان دوران نوجواني . ورود به مرحله اي كه بحرانهاي بلوغ كم كم به پايان مي رسد و فرد هويت و شخصيت خود را بازشناسي مي كند . دوران قشنگ كار و تلاش و هدفمندي .
2_بهترین کتاب خوانده اید
آنقدر كتابهاي خوب خوانده ام كه حيف ام مي آيد يكي را برتر از ديگري بدانم . چرا كه از هر يك مطلبي آموخته ام . كدام را بگويم ؟! زنان هخامنشي - دو قرن سكوت - تاريخ معاصر - هزار و يك شب - شاهنامه - دزيره - هويت سنتي ، هويت فرهنگي - كيميا گر و....
3_چه رشته ورزشی دوست دارید
يوگا
4_چه خواننده موسیقی دوست دارید
هر خواننده اي كه صداي اش به عربده شبيه نباشد و پدر گوش آدم را درنياورد . اهل موسيقي خوب هستم . صداي مرحوم بنان و زند وكيل را خيلي دوست دارم .
5_یک جمله درباره محمدابراهیمی کنجکاو مدیر همدردی بگوید
آقاي محمدابراهیمی ، آقاي کنجکاو و آقاي سنگ تراشان ( مدیر همدردی ) همگي از اعضا محترم تالار همدردي هستند كه خدمت همگي ارادت خاص دارم .
6_پیشنها د درباره تالار بگوید
در حال حاضر در تالار مشگلي نمي بينم و پيشنهاد خاصي ندارم .
7_یک جمله درباره مکه کربلا بگوید
مکه و کربلا دو شهر مهم زيارتي مسلمين جهان هستند .
8_بهترین فیلمی دیدی نام ببرید
عشق و فلسفه كاري از محسن مخملباف
9_ یک جمله درباره ماه خورشید افتاب اسمان صندلی داغ بگوید
به نظر شما استفاده خورشيد و آفتاب در يك جمله ضرورت دارد ؟!
در حالي كه صندلي داغ تالار همدردي زير اسمان خدا بود و من برروي آن نشسته بودم به خورشيد خانم نگاه مي كردم و ماه هم آن سو ترك به من لبخند مي زد .
10_بهترین اعضا تالار بگوید
از ديد من همه ي اعضا تالا ر به لحاظ توانايي هاي خاص و ويژه جزو بهترين ها هستند كه همه ي آنها را خيلي هم دوست دارم .
امیدوارم همیشه سلامت باشید

مرسي . شما هم هميشه پاينده و سربلند و برقرار باشيد .

علاقه مندی ها (Bookmarks)