به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 17

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 12 شهریور 91 [ 14:58]
    سطح
    34
    Level completed: 11%, Points required for next Level: 134
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    65

تشکرشده 67 در 19 پست

Array

RE: آیا این طبیعیه؟

سلام
    مطالب شما و ساير دوستان را خواندم. توضيحات خوب و كاملي بود. من هم مجددا به برخي از مطالب و نكات تاكيد مي كنم:
    از مطالب شما چنين برداشت كردم كه شما در حال حاضر مضطرب هستيد.بخشي از اين اضطراب به اين دليل است كه شما در موقعيت انتخاب هستيد . بسياري از افراد در هنگام انتخاب دچار اضطراب مي شوند. آيا اين انتخاب درست است؟ نكنه انتخابم بهترين انتخاب نباشد؟ نكنه اشتباه كنم؟ نكنه اين انتخاب مرا در آينده به دردسر بياندازد؟ و هزاران ترديد ديگر. راه حلي كه من در اين شرايط ( شرايط انتخاب ) به شما مي‌توانم پيشنهاد كنم اين است:
    1- كليه انتخاب هاي ممكن در حال حاضر را در نظر بگيريد(يا ياداشت نماييد) مثلا اينكه مي توانم به ايشان پاسخ مثبت بدهم ، مي‌توانم فعلا فقط به درسم توجه كنم، مي توانم اقدامات سفر به خارج از كشور را انجام دهم، مي‌توانم منتظر پيشنهادات ازدواج بعدي باشم و ......
    2- بعد از مرحله 1 هر كدام از حالت هاي ممكن را در نظر بگيريد و تصور كنيد كه شرايط احتمالي شما بعد از هر كدام از اين انتخاب‌ها چگونه خواهد بود.
    3- با در نظر گرفتن نياز‌هاي فعلي خودتان و تصوري كه هميشه از آينده خودتان داشته‌ايد( تصويري كه از خودتان و يا همسرتان در آينده داشته ايد) ببينيد كدام انتخاب براي شما مناسب تر است و شما را به آن دنياي كيفي تان تا حد امكان نزديك مي‌كند( البته ممكن است هيچ يك از انتخاب هاي پيش روي شما به طور صد در صد با تصورتان و دنياي كيفي شما همخوان نباشد ولي بالاخره يكي از آنها خيلي به خواسته‌ها و تصورات شما نزديك تر است)
    4- در نهايت با توجه به مورد 4 مي‌توانيد انتخاب خود را انجام دهيد . اين انتخاب مي‌تواند براي شما انتخابي بدون اضطراب باشد. با درنظر گرفتن موارد بالا شما هم انتخاب مناسبي داشته‌ايد و هم مسئوليت اين انتخاب را خواهيد پذيرفت زيرا خواسته ها و نياز‌هاي خودتان را تاحد امكان در نظر گرفته ايد.
    مواردي را كه به شما توصيه كردم اگرچه در ظاهر كلي هستند ولي عمل كردن به آنها براي شما مفيد خواهد بود به نظر من اگر شما در اين تالار يا در هرجاي ديگر به دنبال كسي بگرديد كه براي شما و بجاي شما انتخاب كند و برايتان تصميم بگيرد و نسخه نهايي را بپيچد ، راهي غلط را طي مي‌كنيد زيرا هيچكس بهتر از شما به دنياي دروني شما اشراف ندارد. پس به نظر شما آيا بهتر نيست كه شما با توجه به روش گفته شده خودتان تصميم بگيريد مسئوليت آنرا خودتان به عهده بگيريد؟
    شاد باشيد:
    [color]72:

2. 3 کاربر از پست مفید ff_noshi تشکرکرده اند .

ff_noshi (یکشنبه 18 مرداد 88)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)