ff_noshi
http://www.hamdardi.net/user-11685.html
نوشته::::
"""""با سلام
در پاسخ به دوستان عزيز ميخواهم نكاتي را عرض كنم. نكوهش مسئله خود ارضايي در كشور ما بيشتر جنبه فرهنگي دارد تا ديني. علتش را هم خدمت شما عرض ميكنم. كافي است شما كمي به حلال و حرامها و گناهان كبيره و صغيره در اسلام توجه كنيد. از شما سوال مي كنم دروغ گويي، غيبت كردن، تهمتزدن، ...... در اسلام چه حكمي دارند؟ آيا اين ها در اسلام گناه و معصيت نيستند؟ پس چرا با اين وجود اين مسائل را به وفور در كشورمان مي بينيم؟ چرا پدرها و مادرها اينقدر به مسايل جنسي كودكان و فرزندان خود حساسهستند ولي به دروغ گويي ها و تهمت زدن ها و غيبت كردنهاي خودشان و فرزندانشان حساس نيستند؟ خود ارضايي هم گناهي است مثل دروغگويي مثل غيبت كردن و .... پس اين فرهنگ ما است كه گناهي را از بين گناهان انتخاب كرده و پر رنگ تر كردهاست. بنده در هيچيك از منابع زيستي و فيزيولوژيكي و روانشناختي ضرر ها و زيانهايي را كه در منابع فارسي و تاكيد مي كنم ايراني ميبينم نديدم ( البته مسلما من همه منابع را مطالعه نكردهام ولي در اين خصوص از هيچيك از اساتيد دانشگاهي هم چنين چيزي نشنيدم)
شما حتي در منابع ديني هم اين همه عوارضي كه در باب خود ارضايي در كشور ما ميگويند را نميبينيد مگر كتبي كه ديني و ايراني است( كتاب شهيد دست غيب اگر اشتباه نكنم) . در اسلام هر مسئلهاي كه بقاي بشر را به خطر بياندازد و جلوي بقاي نسل را بگيرد مشكل به حساب ميآيد و از آنجايي كه خود ارضايي هم ممكن است باعث به تاخير افتادن ازدواج شود در اسلام بشر را از آن نهي كردهاند . البته در كتب اهل سنت مواردي نقل شده است كه اگر كسي بيم آن را دارد كه با خود ارضايي نكردن به ديگران آسيبي برساند پس بهتر است اين كار را تا پيدا كردن فرصتي مناسب براي رفع نياز انجام دهد.
پس اين از بحث ديني و فرهنگي قضيه. اما به لحاظ روانشناختي بايد عرض كنم كه خود ارضايي بيماري حساب نمي شود ولي مانند هر كار ديگري اگر ميزان انجام آن به قدري زياد شود كه در زندگي فردي و اجتماعي فرد مشكلاتي ايجاد كند آنگاه به عنوان يك اختلال مطرح مي شود كه بايد نسبت به كنترل و درمان آن اقدام كرد( براي درك بهتر موضوع شما شستن دست را در نظر بگيريد اين كار هرگز بيماري يا اختلال محسوب نميشود ولي اگر به قدري ادامه پيدا كند و دفعات آن بهگونهاي باشد كه زندگي فرد را دچار مشكل كند و تمام فكر و رفتارهاي فرد را تحت الشعاع خود قرار دهد آنگاه يك اختلال محسوب ميشود، اختلالي كه آن را به عنوان نوعي از وسواس مي شناسيم) """""
لینک>>من دیگر خود ارضایی نمی کنم....http://www.hamdardi.net/thread-4856-lastpost.html

علاقه مندی ها (Bookmarks)