ممنون از دوستان عزیز
نظرات شما قابل احترام است . اما منظور من چیز دیگری است . من اصلا قصد ندارم درست یا غلط بودن کار این آقا را بررسی کنم . بلکه می خوام به جواب سارای عزیز برسیم که آیا این فرد ممکن است در آینده با وجود همسر به سمت شخص دیگری برود ؟
در جامعه ی ما یعنی همان فرهنگ ایرانی این کار از نظر عرف ناپسند است و چنین فردی از نظر مردم قابل اعتماد نیست . به درست و غلط بودنش کار نداریم . هر کس نظر شخصی خود را در این مورد دارد که به نظر من قابل احترام است .
غزاله عزیز حرف از بخشش زدی اما اینجا بخششی مطرح نیست بلکه این آقا صادقانه از گذشته ی خود گفته اند یا از سوی طرف مقابل پذیزفته می شود یا خیر .
سارا ایشون رو تو این مساله پذیرفتند و فقط می خوان از آینده مطمئن بشند .
این آقا صادقانه گفتند که رابطه ی جنسی داشته. این صداقت ایشان خیلی هم خوب است اما به شرطی که قبح این مساله برای ایشان شکسته نشده باشد .
نوشته اصلی توسط sara88
همونطور که خود سارا هم گفتن به نظر من هم اگر این صدقانه بیان کردن ایشان همراه با این باشه که قبح این مساله براشون شکسته شده شاید اگه بیان نمی کردند اما حداقل قبح این مساله براشون حفظ شده بود بهتر بود .
این صداقت ارزشمنده اما وقتی ارزشمندتره که قبح این مساله حفظ شده باشه یا حداقل کوچک ترین احساس پشیمانی وجود داشته باشه . شاید اگر ایشون انقدر راحت با موضوع رابطه ی جنسی برخورد نمی کردند اصلا این تاپیک توسط سارا ایجاد نمی شد .
سارا وقتی از ایشون پرسیدند که آیا حاضر بودی با شخصی که باهاش رابطه جنسی داشتی ازدواج کنی ، مطمئنا دوست داشتن جوابی غیر از این بشنوند تا شاید اطمینانی براشون به وجود بیاد ولی این جواب نشان دهنده ی این بوده که مساله ی رابطه ی جنسی براشون حل شده هست و این برای سارا بیش تر احساس نگرانی به وجود آورده .
من اصلا به این کار ندارم که ایشون در گذشته رابطه جنسی داشتند . مساله ی من امروز ایشون هست که پیداست قبح این مساله براشون شکسته شده و ذره ای احساس پشیمونی در ایشون دیده نمی شه .
نظر دوستان رو نمی دونم اما به نظر من این موضوع ایجاد نگرانی می کنه و اعتماد کردن رو سخت می کنه .
باز هم می گم شاید اگه این آقا رفتار دیگه ای داشتند یعنی نشون میدادند که قبح این مساله براشون از بین نرفته سارا اعتماد می کردند و امروز این تردید ها رو نداشتند .
با در نظر گرفتن این مساله که این مسائل برای این آقا حل شده هست من که نمی تونم اطمینانی بدم که ایشون در آینده نیز چنین کاری رو با وجود همسر ، انجام ندن .

علاقه مندی ها (Bookmarks)