به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 15

موضوع: +چرا من؟

Threaded View

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 06 آذر 90 [ 09:03]
    سطح
    73
    Level completed: 31%, Points required for next Level: 277
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    3,481

تشکرشده 3,465 در 1,036 پست

Array

RE: چرا من؟

سلام

خواهر گرامی اینکه این آقا چرا از بین این همه دختری که حاضرن بدون قید و شرط با پسری دوست بشن و هر کاری هم انجام میدنم ، شما رو انتخاب کرده ، اینه که بعضی از آقایون فکر میکنند خانمهاییکه ظاهرا" معتقد و متدین هستن واقعا" همین ظاهره و در اصل پایبند به اعتقاداتشو.ن نیستند .برای همین میخوان ثابت کنند که حق با اونهاست و این اعتقادات و تدین فقط در حد حرف و ظاهره .دیگه اینکه اینجور مردا چون خودشون با همه آزاد برخورد می کنند و هیچ محدودیتی رو در روابط محرم و نامحرم قائل نمشن د رعین حال دوست دارن باکسانی ارتباط داشته باشن که برخلاف خودشون متین و باوقار و نجیب باشه تا به اصطلاح بهشون خیانت نکنه !
    دلیل دیگه شا اینه که میخوان به دوستان دیگه ثابت کنند که به قدری جذبه دارن که میتونن حتی دختران متدین و معتقد رو هم از راه به در کنن و به دوستی بگیرن طوری که حتی یک دختر مذهبی و متدین هم نمیتونه در مقابل جذبه و خوش تیپی و ...انها خودش رو کنترل کنه و به سمتش میره .

و حالا شما ، خواهر من نباید با استادت انقدر گرم میگرفتی که با هم دردو دل کنید و صحبتهای خصوصی ردو بدل کنید . نباید بی خودی سرکلاسش حاضر میشدید . اون که از اول گفته بود محدودیتها رو قبول نداره پس چطور قبول کردید باهاش رابطه داشته باشید .
    خواهر من پسری که به قصد ازدواج و نیت پاک و خالص به سمت دختری بره مطمئن باشید هیچوقت از اون دختر نمیخواد چنین رابطه نادرستی باهم داشته باشن !
    عزیز من اون آقا هم الان از خودش می پرسه : دختری با این مشخصات که من دیدم و با اینکه از اول بهش گفته بودم روابط آزاد رو میپسندم چرا حاضر شد با من دوست بشه ؟؟؟

اشکال کار شما این بوده که از هون اول پیشنهاد دوستی اونو قبول کردید . خواهر من یک دختر معتقد و متدین هیچگاه با پسری رابطه دوستی برقرار نمیکنه مگر اینکه قبل از پیشنهاد دوستی از اون دختر با اطلاع خونوادش خواستگار یکرده باشه و خونواده ها در جریان باشن در چنین شرایطی میشه فقط و فقط برای آشنایی بیشتر گاهی همدیگه رو ببینند نه همیشه و همه جا و برای هر کاری حتی با اطلاع خانواده

الان هم دیر نشده ازش کناره بگیرید و دیگه هیچوقت سراغش نرید اگر هم باهاتون تماسی گرفت ابدا" جواب ندید .

موفق باشید

2. 4 کاربر از پست مفید m.mouod تشکرکرده اند .

m.mouod (شنبه 23 آبان 88)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)