ممنون از راهنماییتون..........شاید حق با شما باشه ولی میترسم با این زیر سیبیلی رد کردن ها ازم سو استفاده بشه و یا برای زندگیم مشکل آفرین بشه.
میدونین چیه فقط دوست دارم یه آی دی مذکر توی add liste من باشه اون وقت عکس العمل شوهرم رو ببینم مطمئنم اینقدر باز جوییم میکنه تا خیالش راحت بشه.. خب اگه واقعا اشکالی نداره چرا بهم چیزی نگفت و در موردش باهام حرفی نزد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من هر کاری میکنم به شوهرم میگم حتی جزیی ترین کاررررررر.........آیا کارم اشتباهه؟یا کار همسرم درسته (که حالا به جز این مطلب) در مورد کارهایی که در طول روز انجام داده با من صحبت نمیکنه؟وقتی هم بهش میگم میگه واقعا برات مهمه بدونی؟؟؟؟؟اینا که جزییاته و گفتنش هم بی فایدست....شما بگین کدوم کار درسته کدوم کار غلط؟؟؟؟؟؟باز م ممنون.

. خب اگه واقعا اشکالی نداره چرا بهم چیزی نگفت و در موردش باهام حرفی نزد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من هر کاری میکنم به شوهرم میگم حتی جزیی ترین کاررررررر.........آیا کارم اشتباهه؟یا کار همسرم درسته (که حالا به جز این مطلب) در مورد کارهایی که در طول روز انجام داده با من صحبت نمیکنه؟وقتی هم بهش میگم میگه واقعا برات مهمه بدونی؟؟؟؟؟اینا که جزییاته و گفتنش هم بی فایدست....شما بگین کدوم کار درسته کدوم کار غلط؟؟؟؟؟؟باز م ممنون.

علاقه مندی ها (Bookmarks)