دوست عزیز نتیجه گیری شما ناشی از سحطی نگری شماست...
من با تردید وارد این سایت شدم ولی با گشت و گذار تو نت و سایت همدلی به این نتیجه رسیدم که هیچ کس نمی تونه منو راهنمایی کنه چون هیچ کس به جزییات نگاه نمیکنه و به کلی گویی بسنده میکنه...
به توصیه های من توجه کن و اگه تو رشته ای که می خوای نظر بدی مطالعه و تجربه ای نداری اظهار نظر نکن شاید این اظهار نظرت برای یکی گرون تموم بشه ...

دوست من این نوشته رو برات میزارم حتما روش تامل کن

((سقراط بنا بر نتیجه‌ای که در زندگی بدان رسیده بود، با آن‌ها که ادعای علم و دانش داشتند، به مقابله پرداخت.))

روش عملی سقراط برای مبارزه با چنین اشخاصی این بود که با یکی از آنها وارد گفت و گو می‌شد و می‌کوشید تا از او افکارش را درباره موضوعی خاص، مثلاً شجاعت بیرون بکشد. آن شخص در ابتدا فکر می‌کرد که حقیقت شجاعت را می‌شناسد و به آن آگاه است. سقراط گفتگو را به شیوه پرسش و پاسخی شروع می‌کرد و در آغاز خود را با آن چه شخص مقابلش می‌گفت، همراه نشان می‌داد. ممکن بود این گفتگو به طول بینجامد، اما سر انجام بحث را به جایی می‌رساند که شخص مقابل به نادانی خود پی می‌برد؛ یعنی به این نتیجه می‌رسید که حقیقتا هیچ چیزی را درباره شجاعت نمی‌داند و به این صورت، سقراط به او می‌فهماند که اعتراف به نادانی، بزرگ‌ترین دانش است.

از من دلگیر نشو ولی به حرفای من خوب فکر کن