سلام نسرین شکوهی
احساسات و اون هم این احساسات بی غل وغش و پاک موهبتی خدادادی هست که به ما سپرده است که ماباید آن را حفظ کنیم ، کنترل کنیم و در نهایت در جهت مثبت رشدش دهیم.
اما همه اینها وقتی هست که بتوانیم در جایگاههای از منطق خود مدد بگیریم و تصمیم صحیح بگیریم. اگر در جایی که حوزه منطق هست ( نمی گویم کنار گذاشتن احساسات) و باید تصمیم بگیرد ، احساس مداخله کند. 2 بار که سهل است ممکنه دهها بار از چنین سوراخهایی گزیده شویم.
شما احساسات و هیجانات تیز و قوی دارید( احساس ها متفاوتند از عشق گرفته تا ترس، غم ، یاس، زودرنجی و در این انتهایش ،خشم) شما به نظر می رسد که بیشتر احساس محور باشید و در واقع منطقتان در خدمت این احساسات کارکند.
در این چند پست که در این موضوع زده اید. یکجا احساس عشق ، یکجا احساس غم، یکجا احساس یاس، و حتی یکجا احساس زوردرنجی و در نهایت مقداری خشم را نیز تجربه کرده اید.
در موارد این چنینی منطق چه حکم می کند.
من نیستم چون دیگران، بازیچه بازیگران
اول به دست آرم تو ، وانگه گرفتارت شوم.
شاید این شعر ، به این مهم اشاره داره که بنده در پست شماره 7 به طور خلاصه اشاره کردم.
یعنی اول شما واضح می بایست فرد مورد نظرتون کاندیدا باشه، تا شما به او رای بدهید. پس باید مسئله را قبل از اینکه چنین پیچیده بشه با او در میان می گذاشتید.( البته حالا هم دیر نشده، - بدبین باشیم: مرگ یکبار ، شیون یکبار . خوش بین باشیم: بله یکبار عروسی یکبار)نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
(یکی تعریف می کرد که:مادر بزرگم موقع انتخابات همیشه می ره رای به امام خمینی میده. میگه من امام خمینی رو قبول دارم....)
همچنین شنیدم یکی رفت خواستگاری دختر پادشاه و با او صحبت کرد. وقتی برگشت ازش پرسیدند کارت جور شد ، گفت 50 درصد کار درسته. گفتند یعنی چه؟ گفت من که قبولش کردم، حالا فقط مانده 50 درصد او.
شما هم برای اینکه این تعارض حل بشه، لازم بوده و الان هم لازمه که 50 درصد دیگر را واضح روشن کنید.
یه چیز دیگه هم بگم. شما فلسفه همسرگزینی اشتباهی دارید. متاسفانه وقت توضیح آنرا ندارم ، اما نگران نباش من در بخش مشاوره ازدواج سایت همدردی ، چندین مقاله در آنجا قرار داده ام. که در یکی از این مقالات و در یک بند آن شرایط شما آمده ، برو مطالعه کن و اگر اون بند را یافتی همین جا شماره اش را بگذار....
امیدوارم از شوخی های که برای کاهش غمهاتون و برای جا افتادن موضوعاتم استفاده کردم ناراحت نشوید. چون من واقعا به همه اعضاء این سایت و مراجعانم علاقمندم و خاطرشون برام عزیزه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)