به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 455

Threaded View

عضو همراه

آخرین بازدید
    سه شنبه 04 اسفند 94 [ 11:19]
    سطح
    93
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 551
    Overall activity: 6.0%
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    4,205

تشکرشده 4,460 در 1,179 پست

Array

RE: سری چهارم صندلی داغ!!

..

نقل قول نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
    سلام بر بزرگ مرد جوان تالار

خوشحالم می بینم داغی این صندلی به جان شما هم می نشیند ،
    نقاب عزیز هر قدر هم بخوای از معرکه دور بمونی ، بالاخره می بینی که خلق الله همدردی رهات نمی کنن

و اما سئوالهای بنده :

1 - می بینم که آرزوت این بوده که هم کسوت بنده بشی ، میشه بگی چه حسی در کودکی از معلمی در ذهنت مونده ؟

>>> سلام بر شما فرشته مهربان عزیز.. البته در کنار شما دوستان بودن و بدون محد.دیتی در این تاپیک حرف زدن برای خود نعمتیست.... بله دیگر... البته هم اکنون هم به نوعی هم کسوت هستیم.
    همیشه برایم مظلومیت معلمین و اینکه متاسفانه علارغم تلاششان ارزشی بالایی به آنان تعلق نمی گرفت ناراضی و نالان بودم./ در کودکی با خود عهد بستم (یادش بخیر چه افکاری داشتیم) که راه و شیوه این معلمان را ادامه داده و حق و حقوقشان را بگیرم..و اینکه همواره دوست داشتم برای جوانان مفید باشم

2 - چرا از این آرزو به عنوان چیزی که به آن دست نیافتی یاد می کنی ، مگه اول راه زندگی و رسیدن به آرزوها نیستی ؟ و مگر زمان برای تحققش گذشته ؟؟؟

>>>>>> فرشته مهربان عزیز اگر دقت کرده باشید در حواب محمد ابراهیمی نوشتم::
    """ارزو داشتم یک معلم باشم نه نرسیدم...ولی میشه رسید""" بنابراین همواره امید دارم.
    اما خب باید بگویم گاهی برخی آرزوها هم در موقعیت ها به ضرر منافع و ارزش های انسان هست بنابراین می شود این آرزوها را در حد آرزو نگه داشت

3 - می خواهی بگم که چه کار کن تا به آرزوت برسی ؟ ( از بالهای صداقت و خانم دکتر تالار سئوال کن )

>>>>>دست شما درد نکند.... هم اکنون هم به آرزوی خود رسیده ام.. هدف اصلی من از معلمی خدمت به جوانان بود که در کار مشاوره این امر صورت می گیرد.. و می توان در قالب استاد بودن این آرزو را بدست آورد...

4 - دوست دارم بدونم چه چیزی بیشترین تأثیر عاطفی را روی نقاب دارد . و به عکس چه چیزی می تواند خشمش را برانگیزد .

>>>>>>در کنار هم بودن یک زوج جوان و لبخند انان به یکدیگر زیبا ترین لحظه عاطفی زندگی من است که تاثیر عمیقی بر روح و جانم می گذارد و هر وقت یک زوج را آنگونه می بینم اولین کاری که می کنم دعایست برای بهروزی آنان.

زیاد خشمگین نمی شوم به ندرت... ولی نادیده گرفتن حق و حقوق کودکی و پاسخ ندادن و عدم توجه کافی به او تنها به بهانه ی اینکه او کودک است مرا قدری خسمگین می سازد.

5 - تا به حال با کسی مواجه بودی که از اون پیله های سخت به دور خودش تنیده باشه ؟ تونستی قلقش رو پیدا کنی ؟ اگر آری چطور موفق شدی ؟

>>>>>بله بارها... که اتفاقا نوع پیله هایشان نیز ناب و مرغوب نبوده است.
    بهترین راهکارم در مقابل اینگونه دوستان این است که به جنبه های پنهان گفتار و رفتار آنان توجه نماییم نه به رفتار و عامل آزاردهنده موجود انان.

6 - چطور می تونی راست از دروغ کسی رو تشخیص بدی ؟

>>>>>>برترین و بهترین راه تشخیص راست از دروغ این است که تصور کنید فرد دروغگو >>راست< می گوید.!!!

7 - تا حالا در کار مشاوره تشخیص اشتباه داده ای ؟ وقتی متوجه اشتباه شدی چه حسی داشتی و چه کار کردی ؟

>>>تمام سعیم را می کنم با قطعیت نظر دهم و به نظرم همین عامل باعث میشود تشخیص نادرستی ندهم... حتی در پروفایل و معرفی خود نیز به این نکته اشاره کرده ام.

8 - چه چیزی بیشتر از هرچیزی نقاب را به اوج شادمانی می رساند ؟

>جواب سوال هشت را در قسمت اول سوال چهارم داده ام.
    حالا سئوال ستاره ای می پرسم :

9 - خودت را چطوری شارژ می کنی ؟

به آسان ترین راه ممکن...قدم زدن و پیاده روی تند صبح زود و شب دیرهنگام و خوردن یک چای تازه دم در هوای آزاد... به همین سادگی و خوشمزگی

10 - عامل شارژ دیگران بوده ای ؟ چطوری ؟

و در نهایت

من مطمئنم بخواهی به آرزوت میرسی و معلم موفقی می شوی ( هنوز وقت داری و امکانش هست ، این را باور کن تا ببینی ) من که می دونم یه روزی می شنوم که شما در فلان جا و... داری تدریس می کنی و دورنماش رو می بینم که چه رابطه قشنگی هم با شاگردات داری و با ، آقا معلم ، آقا معلم گفتن و یا استاد ، استاد گفتن دور و برت می چرخن و راهنمایی می گیرند و سرت حسابی شلوغ میشه .
    دور نیست و من هم دعا می کنم همین بشود که خواسته و می خواهی
    ممنون از شما فرشته مهربان عزیز و سپاس فراوان بخاطر انرژی و جذبی که بسویم روانه ساختی من هم برای شما آرزوی بهترین ها را دارم

نقل قول نوشته اصلی توسط rsrs1380

سلام....
    می بینم روانشناس جوان روی صندلی داغ نشسته اند.......
    آفرین به حسن انتخاب مدیر صندلی داغ آقای ابراهیمی که این روزها دارند حسابی دل اعضا را شاد می کنند...
    من دو سری سوال دارم ......

برادر خوبم:

>>> سلام برشما سارا گرامی... آری بلاخره به قول یکی از دوستامون که الان داره میگه خدایا نکنه منم روی صندلی داغ بشونن:: ما رو گیر انداختن... آقا افتادیم توی تور

1) دوست داری اول سری اول سوالامو بپرسم یا سری دوم؟

>>>مگه چند سری هستش.... ببخشید ها از کی تا حالا سوال می پرسن بعد میگن دوست داری کدوم سری باشه؟؟؟

2)اگر یک شیشه مات جلوی روتون باشه و پشت آن سکوت باشه دوست دارید وقتی می رید اون طرف شیشه چه تصویری ببینید؟

>>> فقط سکوت را

3)به نظرتون چرا با تمام تلاشی که زوج های جوان برای درک متقابل هم می کنند باز هم گاهی تحمل برخی ویژگی های مردانه یا بعضا زنانه براشون سخت هست؟

>>>ببینید درک متقابل از اعمال متقابل و قدرت انعطاف پذیری طرفین سرچشمه می گیره.
    به نظرم نباید تحمل کرد بلکه سازش بهترین راه است. این طبیعی است که اختلاف های و تفاوت خصوصیات زنانگی و مردانگی طرفین را خواهد رنجاند اما همواره اولین و موثرترین راه برای از بین بردن چنین اختلاف هایی ایجاد فضایی برای بحث های صادقانه است که در ان بحث ها زوجین تفاوت ها و اشکالات یکدیگر را به دیگری گوشزد نموده و تقاضای تغییر یکدیگر را دارند

4)اگر از کسی ضربه هولناکی بخورید آیا اون را می بخشید ؟فکر نمی کنید این بخشش شاید اون شخص را در ارتکاب اعمال بعدی حریص تر کنه؟

>>>اغلب افراد تصور می کنند ببخش یعنی قبول و جانب داری از اشتباه فرد مقابل... در صورتی که ببخش به این معنا نیست که ما رفتار بد و نامقبول فرد مقابل را پذیرفتیم بلکه نوعی دادن فرصت به اوست تا در مراحل بعدی خود را بهتر و سدمندتر نشان دهد.

5)دوست دارم نظرتون رو در مورد سوالی که از خودم پرسیدید بدونم:

یک پایان تلخ بهتر از یک تلخی بی پایانه

>>>>جالبـــــــــــــــــــ ــــــــــــه ... یعنی لحظه های زندگی کوتاهند و فرصت ها اندک.
    بذر خانم دکتر کمی مبهم حرف بزنیم این جمله ای رو گفتم با جمله زیر وصف می کنم::

""تلخ می دانم شیرینی این احساس را"""

6)اگر به شما بگن زشت ترین صحنه ای که تو عمرتون دیدید رو روش یک خط سیاه بکشید و فکر کنید اون صحنه رو هرگر ندیدید می توانید.....چه راهکاری براش دارید؟

>>>سیاهش نکنیم... میشه؟؟
    حتی زشت ترین صحنه ها هم دارای وجوهی هستند از آگاهی و نیاز.... زشت بودن صحنه تو را می برد به درک عمیق ترین لحظه ی صحنه... جایی که دیگر عمق معنا ندارد و سیاهی می میرد . تنها راهکارم این است که این رنگ ها و صحنه ها نیستند که به زندگی ما زیبایی و شور می دهند بلکه برداشت ما از رویدادهای زندگیست که ما را از حال بد به حال خوب روانه می سازد.

7)فکر می کنید بهترین طریقی که یک خانم بتونه تمام کمال یک مرد رو درک کنه چی هست؟

>>>کمال بودن واژه ای هست ایده آلی... و در زندگی مشترک کامل بودن معنا ندارد بلکه مکمل بودن مهم است. درک هم واژه ایست نامحدود ... بنابراین درک یک مرد محدود به زمان و مکان و اازدواج نیست...

یکی از ابتدایی ترین درخواست مرد از نظر بنده این است که همسرش او را به عنوان مرد بپذیرد.. همین.. این پذیرش اوج درک یک زن از همسرش است.

8)شما به عنوان یک مرد و از دید مردان فکر می کنید چه انتظاراتی رو یک خانم برآورده کنه می تونه یک همسر ایده آل باشه؟

>>>روابط باید متقابل باشد و پایبند به اصول اولیه از جمله تعهدات زناشویی.... که هر دو چه زن و چه مرد باید آن را رعایت کنند.
    من تنها یک مثال ساده می زنم...:: برای یکبار هم که شده وقت رسیدن مردتان به خانه یک ساعت به ایشان فرصت دهید تا استراحت نماید و تا این محدوده (یک ساعت) هیچ درخواست و سوالی از ایشان نکنید.

و اینکه انتظار پایین یک زن از مردش خود بالاترین معیار برای رفع انتظارات همسرش است

9)آیا به قانون جاذبه اعتقاد دارید ..اون رو چطور می دونید.

>>>بله بسیار... قانون جذب در اختیار توست و همیارت... کائنات آماده شنیدن آرزوها و درخواست های شما هستند اگر خوب فکر کنی کائنات نیز بهترین را برایت فراهم می اورند و اگر بد..............

10)اگر یک روز می تونستید پزشک باشید چه کاری رو دوست داشتید انجام بدید..

>>>احترام به تمامی افرادی(چه پیر چه جوان چه کودک) که به مطبم برای معالجه تشریف می آورند.

11)و اما امید........همه جا به ما گفته می شه باید امید داشته باشید..انسان از کجا می تونه دچار یک امید واهی نشه...آیا دقت کردن به واقعیات زندگی گاهی فقط گاهی موجب ناامیدی شدید ما انسان های امروز نمیشه...

>>>امید زیباست اما هنگامی زیباتر می شود که با حقایق و واقعیات امیخته شود... اتفاقا واقعیت عین امید است... مشاهده و درک واقعیات انسان را به آینده امیدوارتر می سازد و دوری از حقیقت به همان اندازه ما را از ادامه راه منصرف....

گاهی امید به تنها باید به معنا ""صبر"" بکار رود نه برای رسیدن به هدف... در این صورت است که انسان از توجه به واقعیات دلزده نشده و امیدش از دست نمی رود

12)اکر یک نقطه سیاه روی یک صفحه سفید باشه اولین چیزی که به ذهنت می رسه چیه..برامون می گی.....

>>>>سیاه و سفیدش نکنیم بهتره... من اون نقطه رو نمی بینم... بیشتر به ابعاد وسیع کاغذ سفید می نگرم تا آن نقطه کوچک...

خسته شدید....
    و اما 2 سوال آخرم....
    13)به نظرت این سوالات سری اول سوالام بودم یا سری دوم؟چرا؟

توپ بود عالی چون توی روی توپ رو گل می کنید که آدم نمی دونه از کجا خورده

14)این جمله خیلی برام جالب بود....آیا این پررنگ ترین جمله ای بود که از من به ذهنتون رسید؟برام جالب هست.............

نقل قول نوشته اصلی توسط نقاب
    _يك جمله درباره خانم دكتر بگويد

>>> خانم دکتر..... این گلودرد ما کی خوب میشه؟؟؟؟ سرما خوردیم

>>>پاسخ نقاب:: نخیر... از واکنش وارونه استفاده کردم تا توجه شما جلب بشه که الحمدالله شد... یک هیچ
    بازم بر می گردم.......
    با تشکر
    ممنون و سپاس فراوان از شما بخاطر سوالات بسیار جنجالی و داغ

2. 2 کاربر از پست مفید حسین پور تشکرکرده اند .

حسین پور (دوشنبه 05 بهمن 88)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)