سلام خدمت دوست عزیزمsa7ar
سال نو رو خدمت شما تبریک میگیم
شما خیلی مختصر این موضوع رو نوشتید و برای پاسخ دقیق باید جزئیات بیشتری رو بگید..
در هر حال اونطوری که من از حرفای شما برداشت کردم ..خود شما هم می دونید که یه جای قضیه میلنگه ..یعنی کار ایراد داره و منطقی به نظر نمی رسه ...اما اگه اشتباه نکنم احساساتتون مانع گرفتن یه تصمیم درست و قاطعانه میشه.
به نظر من این آقا باتوجه به این که می دونسته با گفتن موضوع ازدواج شما رو پایبند به خودش میکنه و علاقه شما به ایشون بیشتر می شه این موضوع رو مطرح کرده تا بتونه رابطش رو با شما به صورت صمیمی تری ادامه بده و به قول معروف از دسستتون نده...اما به چه قیمتی؟؟
کسی که زن داره ...بچه داره...با یه رابطه اینترنتی پیشنهاد ازدواج داده!!!
به نظر شما این شخص قابل اطمینانه؟؟متعهد و پایبند به اصول اخلاقی و انسانیه؟؟
ماجرای شما من رو یاد خیلی از داستانهایی می اندازه که توی مجلات خوندم...
دخترهای پاک ومعصومی که با تکیه به این جمله ی کذایی""می خوام طلاقش بدم"" یا "فقط به خاطر بچه هام باهاش زندگی می کنم""یا ""تو تنها عشق زندگی من هستی!!"" جلو می رند و دست آخر در اکثر مواقع یه دل شکسته و فرصت های ازدست رفته زندگی براشون به یادگار می مونه....و بازیچه دست مردای هوس بازی میشند که بعد از تموم شدن یه رابطه به راحتی می گویند...این نشد یکی دیگه!!واقعا به همین راحتی!
یه سوالی هم ازتون دارم....
اگه از ابتدا ..یعنی همون سال اول هدف ایشون از رابطه ازدواج بوده..چرا 4 ساله که ارتباطتون در همون حد باقی مونده؟؟یعنی اینترنتی؟؟منظور من علاقه نیست....که روز به روز بیشتر شده..منظورم جدیت ایشون برای رسمیت بخشیدن به این ارتباطه.!!
به نظر من یه کمی با خودتون خلوت کنید....برای چند ساعت احساساتتون رو بذارید کنارو با عقل و منطقتون این موضوع رو بررسی کنید....
موفق باشید

علاقه مندی ها (Bookmarks)