شرمنده کیوان محترم اما با این شرط و شروطی که دوستان برای تاپیکهایشان می گذارند من که نمی توانم ساکت شوم و دردسر سکوت نکردن من ، می شود مال تو. پس خواهش می کنم بعد از اینکه بالهای صداقت نوشته ام را دید این پست را حذف کن .دستت درد نکند .
دوست دارم سکوت کنم و به خواست و تمایل بالهای صداقت احترام بگذارم اما رسم رفاقت گاهی در شکستن قراردادهایی است که از پیش تعریف شده و یک طرفه است .
دختر خوب مثلا اگر خواستی خودت را در چاه بیندازی یک نوشته ای بگذار و بگو : رفتم بیفتم تو چاه !!!کسی هم کاری نکند و حرفی نزند !!!!این که نشد خواهر من .
و اما
نوشتن تجربه فردی اشکال که ندارد خیلی هم خوب است و پسندیده اما یک اصل مهم را یاد آوری می کنم چرا که تو دوست محترم و جوان به دلیل احساسی بودن در فاز احساس می روی و .........و این به صلاح تو در شرایط فعلی نیست .
و چون دلیل ایجاد این حال و هوا را می دانم و با توجه به استارتی که به تاپیک زده ای نشان دهنده این است که در فاز احساس فرو رفته ای و.....
دختر خوب از روی منطق و با مهار کردن احساس تجربیات خود را در اختیار ما قرار بده تا از تو چیزی یاد بگیریم و اشتباهات تو را تکرار نکنیم و از قابلیتهای تو درس بگیریم .
مرسی . موفق و پاینده باشی .
در ضمن قول نمی دهم اگر احساسی تاپیک خودت را پیش ببری سکوت کنم و .......( خود دانی !!)![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)