سلام
به نظر من برخورد شما در مورد اول کاملا عاقلانه وصحیح بوده....راستش با خوندن بقیه ماجرا کمی تعجب کردم که پیشنهاد آشنایی اینترنتی را پذیرفتید. نظرمن درمورد آقای دومی :اگه ایشون همسر داشته باشن واون خانومی که تماس گرفته همسرشون ویا دوست همسرشون بوده باشه که چه بهتر که از الان مشخص شد مزدوج هستن چون به احتمال زیاد شما نمیخواهید همسر دوم باشید....اگر هم همه ی این کارها نقشه ی خودآقاپسر بوده که به یه بهانه ای شما رو از سرخودش باز کنه ورابطه رو قطع کنه که باز هم چه بهتر ....چون مطمئنا شما می خواهید با کسی ازدواج کنید که عاشقانه شما رو دوست داشته باشه .....درنتیجه به نظر من قید هر دو نفر رو بزن ...چون اونا خودشون رو نشون دادن...
نه دوست عزیز ...همه ی آقایون اینطور نیستن ...بلکه آشنایی ها ی اینترنتی هستن معمولا این مشکلات رو دارن ....اجازه ندید این اتفاقات دیدگاه شما رو نسبت به ازدواج وآقایون تخریب کنه ...شما فقط دو نفر رو دیدید وتعمیم دادان درست نیست ...به نظر من در خواستگاری باید اول از همه دقت کنی که طرف از کجا شما رو شناخته و به سراغتون اومده .... دقت در این مورد میتونه اطلاعات خوبی بهت بده ...امیدوارم همیشه خوشبخت باشی![]()

.راستش با خوندن بقیه ماجرا کمی تعجب کردم که پیشنهاد آشنایی اینترنتی را پذیرفتید. نظرمن درمورد آقای دومی :اگه ایشون همسر داشته باشن واون خانومی که تماس گرفته همسرشون ویا دوست همسرشون بوده باشه که چه بهتر که از الان مشخص شد مزدوج هستن چون به احتمال زیاد شما نمیخواهید همسر دوم باشید....اگر هم همه ی این کارها نقشه ی خودآقاپسر بوده که به یه بهانه ای شما رو از سرخودش باز کنه ورابطه رو قطع کنه که باز هم چه بهتر ....چون مطمئنا شما می خواهید با کسی ازدواج کنید که عاشقانه شما رو دوست داشته باشه .....درنتیجه به نظر من قید هر دو نفر رو بزن ...چون اونا خودشون رو نشون دادن...

علاقه مندی ها (Bookmarks)