RE: چه تضمینی وجود داره خیانت نکنی؟؟؟
سلام دوست عزیز
مشاورهای تالار بخصوص فرشته خانم نظزات جامع و کاملی به شما دادن و من با همه شون موافقم
فقط از نگاه خودم یه توصیه به شما می کنم که مواظب باشید دچار افراط و تفریط نشید ... خالا که از روی عقل و منطق به این نتیجه رسیدید کار قبلی تون اشتباه بوده و پشیمان هستید همین که دیگه به آدم قبلی برنگردید کافیه، هیچ ضزوزتی نداره که با شتابزدگی اول خودتون رو پیش دیگری افشا کنید و بعد مجبور بشید خودتون رو براش ثابت کنید و برای اثبات این امر به خودتون فشار بیش از اندازه ای وارد کنید. می دونید شما مثل گیاه در حال رشدی می مانید که علاوه بر دور کردن گیاه هرز(مثل کاری که یه بار انجامش دادید) نیار به پایه برای تکیه کردن داره تا ریشه های خودش رو عمیق کنه(کاری که الان باید انچام بدید) ، اینه که فکر می کنم تو همچین شرایطی صلاح نیست مسولیتی بیشتر از رشد شخصی تون رو قبول کنید. چه بسا انگیزه تان برای دوستی با آن خانم هم در اصل یافتن تکیه گاهی برای کمک به رشدتان بوده اما در این زمینه به هیچ وجه اشتباه نکنید چون ممکن است از راه رشدتان منحرف شوید. به نظر من اگر برای کمک گرفتن و حمایت به مشاور مراجعه کنید در این مقطع برایتان خیلی بهتر خواهد بود....به امید موفقیت شما
اگر روح خداوندي دميده در روان آدم و حواست
پس اي مردم خدا اينجاست ....
خدا در قلب انسانهاست
به خود آي
علاقه مندی ها (Bookmarks)