این نکات را خوب توجه کن :[/color][/b]
1 - توجه بیش از حد به این گونه موارد و حتی تمایل به پی گیری اخبار خیانت های زنان ، و کلاً مسائل خلاف اخلاق ، خالی از اشکال نیست ، چه از نظر روانشناختی و چه شرعی و چه انسانی .
به نظر میاد شما فردی معتقد هستید ، حال از شما سئوال می کنم ، حکمت این که در دین مبین اسلام این همه توصیه شده که اگر با چشم خود منکری دیدی مطرح نکن چیست ؟ چه رسد به این که ما تجسس هم بکنیم ، پی اخبار اینچنینی بگردیم و یا زوم کنیم و همه تصورمان را اینجور موضوعی پر کند !
منتظرم که جواب شما را در این رابطه بشنوم که چرا دین تأکید می کند منکری اگر دیدی افشا نکن ؟
2 - آیا زنانی که خیانت کرده اند همگی با پسران عذب رابطه برقرار کرده اند ؟ چند درصد ؟ آیا هیچ مردی خیانت به زنش نکرده و نمی کند ؟ قطعاً نمی توانید بگویید نه ، چون ما هم آمار و نمونه های زیادی داریم از مردان خیانتکار که حتی با ترفندهایی زنانی را مورد تهدید قرار داده اند برای آن که آنها را تسلیم خود کنند . نمونه آن پسری اینچنین با آن sms اشتباهی را خودت ذکر کردی ، می شود بگویی چرا اون پسر را که زنی را با تهدید به خاطر sms اشتباهی به خیانت وادار کرد مورد هجمه شما نیست و فقط روی زن مربوطه زوم کردی ( دیدی که شوهر آن زن پسر را کشت نه زنش را ، براستی چرا ؟ ) به تاپیک خیانت برای بار دوم و نمونه های دیگر در این تالار توجه کنید .[/مقوله خیانت چیزی نیست که فقط به یک جنسیت صرفاً مربوط باشد .
زوم کردن شما در این مقوله فقط روی خانم ها نه علمی است و نه منطقی .
3- شما در مورد خود چه تضمنینی می دهی که به همسر آینده ات خیانت نکنی ؟ آیا معصوم از هر خطایی هستی ؟ یا مطمئنی به خود ؟ اطمینانت از کجاست ؟ به نظرت وقتی شما اعلام می کنی که اهل خیانت نبوده ای و نخواهی بود ، دختری که بخواهد شما را انتخاب کند نباید بپذیرد وباید بترسد که شما اهل خیانت بشی ؟ اگر باید حرف شما را بپذیرد و به شما اعتماد کند . پس چرا شما در مورد دختری که اهل رابطه نبوده و مطمئناً از پیش هم برنامه نریخته که در آینده به همسرش خیانت کند و به شما می گوید اهل خیانت نیست و بدش می آید ، نمی پذیرید و فقط به این فکر می کنی که ممکن است در آینده خیانت کند ؟
آیا اینها منطقی است . اگر کمی به این حرفایی که زدم توجه کنید در می یابید چرا دوستان توصیه به رفتن نزد مشاور کردند ، چون روند نگرانی و حساسیت شما غیر منطقی و خارج از تعادله و می تواند نشانه بد بینی باشد که شاید علتش دنبال کردن و میل به توجه به اخبار مربوط به این مسائل باشد .
5- مدتی را هم بروید و پیگیر کسانی باشید که تا پای جان به همسرانشان وفادار بوده اند ، حتی اونایی که از همسرانشان خیانت دیده اند و در شأن خود ندیده اند که بخواهند تلافی کنند . ، کم نداریم زنان وفا دار و باید به شما بگم چون این جور زنان جلوه گری ندارند و اساساً وفاداری مطرح شدن و تبلیغات ندارد و عکس آن خیانت است که به خاطر قبحش علم می شود و برجسته می شود و مطرح می شود لذا در معرض دید قرار می گیرد و شما فکر می کنید همه همینند . آیا باید رونامه ها پر باشد از خبر زنان وفاداری که خیانت نمی کنند ؟ تا شما متقاعد شوید که خائنین خیلی کمتر از وفادارها هستند ؟ در این صورت می شود حکایت وارونگی .
6 - شریعت ، منطق ، عقل ، و.... می گوید کسی که شما با آن مواجهید خطا کار نیست مگر عکس آن ثابت شود ، و از سوء ظن و بدگمانی و اینگونه وسواسی امر به پرهیز داده اند و گرفتار این حالات بودن را نشانه اختلال دانسته اند .
فعلاً همینقدر از ادله کافیست و باقی را به این وامی گذارم که خود فکر کنید و حرفای من بشود شاه کلید تفکر شما .
[/quote]
فرشته مهربان,حرفهاي شما كاملا درست است.قبولم دارم كه اين بد بيني تبديل به يه بيماري شده.البته بدبيني رو ميشه واقع بيني تعبير كرد.
نميدونم,شايد بايد خودمو اصلاح كنم.
آخه سخته نميشه,يا حداقل من نميتونم.بذار يه مرحله جلوتر بيارمت:
در اينجا لازمه بگم كه خانوادم با خانواده داييم در مورد دخترشون صحبت كردند.واقعا دختر پاكو نجيبيه,تو اين همه رفت و آمدها من يه تار موي اين دخترو نديدم(پس با سخت گيري من درحجاب مشكل نداره) ولي الان مشغول درس خوندنه.خانوادشم عالي هستن.دايي من بززگ فاميله و مادر من زن داييمو بيشتر از خواهراش دوست داره!
منم كه گل پسر فاميلم.تنها مشكل اينه كه ما تهرانيمو اونا تبريز.پس قبل از هر كاري من نميتونم دختررو كامل بشناسم.بد بيني منم كه اين وسط كارارو خراب ميكنه.
فرشته جان حالا چي كار كنم؟بد بين نباشم؟صبركنم تا درسش تموم بشه؟
من بايد قبل از ازدواج يه مدت باهاش باشمو كامل بشناسمش و اونم منو بشناسه.چي كار كنم؟![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)