به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 , از مجموع 8

Hybrid View

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 10 تیر 91 [ 13:06]
    سطح
    33
    Level completed: 49%, Points required for next Level: 77
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    176

تشکرشده 167 در 63 پست

Array

RE: همکلاسیم مریم.نگاه.عشق.سکوت. ...

سلام

ورودت به تالار همدردی رو خوشامد میگم
    برادر خوبم شما نباید از پاسخ یا لحن تند "niloofar 25" ناراحت باشی ، توی تالار همدردی همه ی پاسخ ها ، یه جور کمک محسوب میشن و کمک منشأی دلسوزانه داره ؛ من اینو توی همین مدت تقریباً کم آشنایی با تالار به خوبی احساس کردم که اینجا همه وقت میذارن ، تاپیکت رو می خونن ، فکر میکنن ، دل میسوزونن و زحمت نوشتن رو هم میکشن ، میدونم که اینارو بهتر از من میدونی

به خوبی شرایطت رو درک میکنم ؛ آخه یکی از دوستای صمیمی ام دقیقاً همین حالت رو داشت ؛ مدیر همدردی بدون هیچ سوال و حرف اضافه گفت : "فراموشش کن" من هم همین رو میگم
    این جور که از نوشته هات آشکاره خودت به خوبی معتقدی که به همدیگه نمیخورین ، تشابهات کمی دارین ، رفتار ایشون (صرفنظر از هر منشأی) شما رو آزار میده ، ایشون شبیه دوست قبلی شما هستند که شما ازشون دل خوشی ندارین / میتونم بپرسم چه چیزی باعث مجذوب شدن شما شده؟
    حتماً قضیه ی نیمه ی خالی و پر لیوان رو میدونین ، که میگن نیمه ی پر لیوان رو ببین و . . .
    من در بسیاری از موارد با این قضیه کاملاً مخالفم چون به گفته ی یکی از بزرگان در این باره معتقدم که :
    " تنها کسانی نیمه ی پر لیوان را می بینند که توانایی لازم برای پر کردن نیمه ی خالی را ندارند "
    پیشنهاد من در این مورد و در بسیاری از موارد خاص اینه که دقیقاً بشینی و زُل بزنی به نیمه ی خالی ِ لیوان!!!!
    من طبیعتاً چیز زیادی بیش از اون چه که خودت توضیح دادی نمیدونم اما طبق توضیحات خودت بخش زیادی از لیوان رو نیمه ی خالی به خودش اختصاص داده چرا که تفاوت عمیق رفتارها و سلیقه شما دو نفر ، شما رو آزار میده و این یک نشانه است.

حتماً میخوای که بدونی قضیه ی دوستم به کجا رسید؟ دقیقاً خود ایشون کم کم به این نتیجه رسیده بود که بایستی فراموش کنه! اما تعلل میکرد نمیدونم چرا؟ شاید به قول شما "میدونم ایشون کیس مناسبی نیست ولی مشکلم همونطور که عرض کردم تضاد منطق و احساسمه!" به هر حال این خانم هم از افراد زیادی پیشنهاد دریافت میکرد و منطق هم میگفت به زودی جواب منفی دادن ها تموم میشه ؛ دوست من هم که با تعللش نتونسته بود زودتر از جواب مثبت دادنِ اون خانم ، ایشون رو فراموش کنه ، کلی ضربه خورد از این قضیه.
    اصلاً دوست ندارم که تو هم خدای نکرده ضربه بخوری
    دوست خوبم فکر کن ، به حرف های مدیر همدردی ، به حرف همه ی دوستان ؛ من نمیگم حتماً احساسی رفتار کرده ای بلکه میگم احساسی رفتار نکن

از صمیم قلب برات آرزوی موفقیت دارم

2. 2 کاربر از پست مفید خیلی تنها تشکرکرده اند .

خیلی تنها (پنجشنبه 20 خرداد 89)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)