می دونم این پست تموم شده ولی نظرم رو برای افراد بعدی می گذارم.
دو ویژگی بد: مشروب خوردن و پیچوندن دیگران یا همون "دروغ گفتن" که برای کم ارزش جلوه دادن زشتی کار جدیدا اسمش شده پیچوندن .
کسی که دروغ می گه باز هم این کار رو خواهد کرد!!! یا کسی که دیگران رو می پیچونه روزی هم شما رو می پیچونه ! شاید هم الان داره می پیچونتون ؟!
این آقا با کسانی بودن که مشروب می خوردن و همین موضوع هم باعث شده ایشون به این کار رو بیارن پس چه دلیلی هست که برای مشروب خوردن قایم بشن؟! من فکر می کنم ایشون مشروب می خوردن و دیگران هم می دونستن و اتفاقاً بد مستی هم می کردن برای همین مجبور به گفتن شده تا این خانم از کسی بعدها نشنوه وگرنه دلیلی برای گفتن وجود نداره به خصوص موضوعی که تموم شده ،شخص ترک کرده و قصد ادامه هم نداره !!! حتی صادق ترین افراد هم نمی گن ، پس این فرد یا قصد ادامه داره یا احتمال ادامه دادن وجود داره و یا در مورد مقدار خوردن دارن به این خانم دروغ می گن به خصوص که توانایی خوبی هم در پیچوندن دارن !
گفته هام بنا به تجربه بود چون قبلا از فرد مشروب خوری پیشنهاد ازدواج داشتم که البته نمی دونم قصد گفتن داشت یا نه ولی به صورت اتفاقی من متوجه شدم و نظرم رو مثبت جلوه دادم تا ایشون بیشتر بگن . اغلب می گن تنها نمی خورم ، با هر کسی نمی خورم ، هر جایی نمی خورم و هر چیزی نمی خورم و بد مستی هم نمی کنم فقط شنگول می شم ! همه ی حرفهاشون رو برعکس کنید و بعد تصمیم بگیرید .
نظر من : موافق نیستم ، به خصوص که آشنایی از طریق نت بوده و امکان شناخت اطرافیان ایشون هم (نه خود آقا) کم بوده

علاقه مندی ها (Bookmarks)