به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 14

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 26 اسفند 90 [ 18:20]
    سطح
    38
    Level completed: 87%, Points required for next Level: 20
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    96

تشکرشده 91 در 45 پست

Array

RE: شما بودید چه کار می کردید؟

با تشکر از پاسخهای خوبتون
    خانم فرشته مهربان من پاسخهای شما را برای شوهرم خوندم اما بقول همسرم اینها همه اش در تئوری به دل می شینه اما در عمل مواجهه با این فرد خیلی سخته من چند بار توی تالار این مورد رو مطرح کردم خانم آنی و آقای نقاب هم خیلی بهم کمک کردند اما این خانم مورد عجیب غریبیه مثلا در مورد تعیین حد ارتباطمون چندین بار دوری راه خانه مان تا آنها را (1 ربع راه!!) بهانه کردیم که نمیتونیم بیاییم پیشتون می دونید چکار میکنه؟ یا خودش پا میشه میاد یا شوهر و پسرشو مجبور!! میکنه بیاند دنبالمون تا مارو پیشش ببرند!!!چند بار هم وقتی اومدند دم در اعلام کردیم شوهرم کار داره و باید حتما به کارش برسه تلفنی میگفت نه شما با اونها بیا شوهرتم کارش تموم شد باید بیاد!!!امنم چند بار نرفتم که عکس العملش هم بصورت کم محلی و قهری نشون میداد. یعنی همه باید به حرفش بروند اگه نه....وقتی هم میاد چند بار تاکید کردیم و سرش شوهرم با قاطعیت دعواهای زیادی کرده که لطفا برای بچه ما چیپس و پفک نخرید و دقیقا همش با پفکهای خانواده و چیپسهای مختلف میاد اگه میفرمایید از آوردن اونها استقبال کنیم یا حتی بی تفاوت بگذریم ما تموم راهها رو امتحان کردیم اما راه حلی نداره. همش به خواسته های دخترم که ما ممنوعش کردیم جواب مثبت داده برای همین چند روز پیش دخترم در حضورش می گفت مامان کاش تو بمیری خاله مامان من بشه! و اونوقت با قهقهه های بلندی گفت وای عزیزم منم تو رو خیلی دوست دارم و با صدای بلند به جمع حرف بچه را تکرار کرد و خندید و کلی قربون صدقه اش رفت
    شما میگید وقتی میاد بهش بگیم حرف مردم را نزنه. مگه میشه؟ اون حتی تلویزیون که میبینه شروع میکنه با صدای بلند اخبارها و سریالها را تجزیه و تحلیل کردن تا اخبار روزنامه ها، فامیل، محل کارش و حتی در مورد خرید LCD مون هم که همه تائیدش کردند میگفت خیلی بد جایی به دیوار نصب شده و شروع میکنه مثلا به کارخونه سازنده تلویزیون فحش دادن که چرا مثلا صادرات داره یا چرا گران می دهند و موشکافانه همه مسایل را تحلیل می کنه. از وقتی خانه اش سوخت هم که دیگه فحشهای جدیدتری نثار فرد مقصر، شوهرش، همسایه ها (که چرا دیر فهمیدند خبر دهند!!) و همه و همه میده فکر میکنید ما میتونیم این احساس ها را ازش بگیریم؟
    میدمنم موضوعم تکراریه اما بخدا خسته شدیم نمیدونیم با این فرد چه بکنیم. البته لبازمه بگم در زمانهای گذشته این فرد تحت فشار روحی شدیدی بوده است.اما بقول همسرم گناه ما چیه که باید تحملش کنیم؟

2. کاربر روبرو از پست مفید ویونا تشکرکرده است .

ویونا (شنبه 08 خرداد 89)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)