نوشته اصلی توسط
مسلمان
سلام ممنون از خانم دکتر rsrs1380 که به یاد من هم بودند، لپ تاپ من سوخته و من سیستم ندارم و فقط در محیط کارم می تونم بیام سر بزنم که اونجا هم عملا وقت نمی کنم، با توجه به این که تا چند ماه دیگه عازم سربازی هستم احتمال این که لپ تاپ بخرم هم خیلی کمه ،
توی این مدتی که توی این سایت با دوستان همراه بودم از دوستان چیزهای زیادی را فراگرفتم ، از همه دوستانی که اسمشون یادم میاد و یادم نمیاد (اگه اسم کسی را ببرم شاید یه دوست ناراحت بشه که اسم اون را یادم رفته ) و از آقای سنگتراشان عزیز (که به عنوان مدیر سایت استثنائا اسم می برم ) تشکر می کنم.
خدانگهدار همه دوستان
سلام
جا دارد در همین جا از مسلمان (که قبلا خسته بود و الان خستگی اش در رفته انشاء الله) که بسیار بهشون در کارهای فنی زحمت دادیم و بدون هیچ گونه چشمداشتی وقت و بی وقت انرژی گذاشتند و به ما در اداره تالار کمک کردند قدردانی کنیم.
و از خدا می خواهیم که در زندگی موفق باشند و انشاالله موقعیت خوبی برای سربازی ایشون جور بشه و همین جا هم نذر کنند که اگر شرایط سربازی خوبی گیرشون اومد از زمانی که در اختیار دارند استفاده کنند و در تالار فعالیت نمایند.

2 سال وقت زیادی نیست. منتظرت می مونیم، خودت که میدونی بچه های این تالار همه پر صبرند.
اما تا سربازی نرفتی انشاء الله در خدمتتون باشیم. شاید از دعای اعضاء تالار معاف شدیا...
راستی مسلمان، این امضات منو کشته

خیلی ساده و صمیمی هست.
علاقه مندی ها (Bookmarks)