با درود.
انسان همیشه در حال سبک و سنگین کردن است.
آیا نسبت به تلاش و هزینه ای که می گذارد...... موقعیت مناسبی بدست می آورد؟
نکته ای که مهم است و mamfredعزیز بدان اشاره کرد این است که نیاز عاطفی از طریق لذت های زودگذر هرگز بطور کامل ارضا نمی شود
نه تنها نیاز عاطفی بلکه نیاز جنسی هم همین طور چرا؟
زیرا اکثر روابط نامشروعی که بین دختران و پسران جامعه اتفاق می افتد خیلی خیلی ببخشید بیش تر شبیه یک نوع "خودارضایی" است.
در خودارضایی فرد صرفا از جنبه فیزیکی ماجرا ارضا می شود برای همین خودارضایی عواقب بدتری دارد.
وقتی دختر و پسری بدون عشق واقعی در پی گام گرفتن و ارضا خویشتن هستند در واقع خود را بسیار ارزان فروخته و به طرف دیگر تنها به عنوان وسیله ای برای ارضا شدن(همان خودارضایی) نگاه می کنند و این یعنی زیرپا گذاشتن ارزش های انسانی.
بنابراین آرامش و ارضا کامل نیازها در قالب یک ازدواج موفق و تک همسری ممکن است.
در جامعه امروزی چه از جانب پسر و چه از جانب دختر ""ظاهر"" بیشتر مدنظر است چرا؟
زیرا به فرد مقابل تنها به عنوان وسیله ای برای ارضا نیاز و تخلیه احساسات استفاده می شود نه صرفا بخاطر عشقی که بین عاشق و معشوق پابرجاست.
هر چند من نمی گویم کسی که توجه به "ظاهر" دارد قطعا هدفش تنها ارضا نیاز است بلکه کسی که معیارهای دیگر را رها کرده و بر روی یک معیار "تغییرپذیر"" تکیه کند هنوز ظرفیت ازدواج را نیافته. چرا گفتم "تغییرپذیر"/// زیرا: ظاهر در طول مدت دچار تغییراتی می شود و صرف تکیه بر آن برای انتخاب از درصد خطایی بیشتری همراه است.
بازهم تاکید می کنم متاسفانه ما در الگوها و ارزش ها به خطا رفته ایم و پایه ها ویران است
این قصه سر دراز دارد.
بدرود![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)