در پاسخ به برادر عزیز آقای کامرانِ منطقی چیزی که به ذهنم میرسه عرض میکنم:
آقای کامران نظر من اینه که به دنیا اومدن بچه دست زن و مرد نیست ! درسته که بعضیها میگن ما وقتی بچه دار میشیم که بتونیم حداقل امکانات رو براش تهیه کنیم یا کمبودی نداشته باشه یا ...یعنی با برنامه ریزی به قول شما که این باعث میشه با روشهای مختلف اومدنش رو عقب بندازن اما من میخوام بگم این امر اصلا دست زن و مرد نیست.
وقتی خداوند بشر رواز دو جنس زن و مرد آفریده در وجودشون این امکان رو تعبیه کرده که با ازدواج باعث به وجود اومدن کس دیگه بشن و این به خاطر اینه که خداوند اینو خواسته .
خداوند یک بار حضرت آدم و حوا رو از گل افرید و باقی نسل بشر رو به وسیله همون ازدواج آدم و حوا و ...ایجاد کرد و در واقع این زن و مرد نیستند که موجودی رو به زمین بیارند.
انسان هم یکی از مخلوقات خداوند هست که به خواست خداوند موجود شده : کن فیکون
حالا بعضیها که اصلا دوست ندارند بچه دار بشن و با وجود روشهای پیشگیری بازهم بسیار دیده شده که صاحب فرزند شدن و برعکس بعضیخها هم که مبالغ زیادی رو برای بچه دار شدن می پردازن اما تا خدا نخواد نمیشه .
عده ای کلا هدفشون از ازدواج همون پدر و مادر شدنه و اگه خدا نخواد و نشه کارشون به جدایی میکشه به همین راحتی .اما برای بعضی دیگه یک نعمت محسوب میشه که اگه خدا داد که حب و اگه نداد گله و شکایت نمیکنند و راضی اند به رضای خدا
آدم و حوا به اختیار خودشون موجود نشدند و خدا هم ازشون سوال نکرد مثل بقیه مخلوقاتش که خلق کرد و خلقت کل انسانها هم همینطوره وقتی خدا بخواد انسانی متولد میشه و وقتی بخواد از این دنیا میره .
همونطوری که از کسی قبل از مرگش سوال نمیشه دوست داری از این دنیا بری یا نه برای آمدن هم سوال نمیشه و این دست خداست نه زن و مرد
برای بچه دار شدن هم حتما در کار نیست و اگه بر ای بعضیها هست به نظر من چنین کسانی خیلی سطحی و کوتاه فکر میکنند و از هدف اصلی خلقت بشر که به فرموده خود خداوند "عبادت و بندگی" ست غافلند و همه چیر رو در ازدواج تولید نسل میدونند.
من به شخصه خیلی بچه ها رو دوست دارم و آرزو دارم روزی مادر بشم خیلی هم زیاد با این وجود تو ازدواج هیچوقت انتظار ندارم حتما بچه دار بشم چون به حکمت خداوند شک ندارم و اگه زمانی همسری داشته باشم که دوستش دشته باشم و مشکل از همسرم باشه فکر نمیکنم هیچوقت به خاطر بچه ای که آروزی داشتنش رو همیشه داشتم ودارم ترکش کنم یا ناراحتش کنم چون معتقدم هر نعمتی وقتی خوبه که خدا بهم بده
موفق باشید

علاقه مندی ها (Bookmarks)