سلام عزیز، میدونی؟ داشتن یک خواهر به نظر من یک هدیه است.من فکر می کنم خواهرت نیاز زیادی به محبت تو داره و اگر خشمش رو سمت تو پرتاب می کنه این یعنی اینکه به محبت تو بیشتر از دیگران نیاز داره.
خواهش می کنم نه باهاش قهر کن و نه ازش فاصله بگیر و نه عیبهاش رو به روش بیار. اون به خاطر عیبهاش تو یه رابطه عاطفی شکست خورده و این خیلی تلخه که کسی تو دعوا مثلن بش باداوری کنه که تو بدی و باید بری پیش روانپزشک .
سعی کن محبتهای کوچیک بهش کنی. مثل اینکه وقتی از سرکار میاد و خسته و داغونه براش یه لیوان شربت خنک ببر. وقتی پریوده و بیشتر پرخاش می کنه براش چایی نبات گرم ببر.محبتهایی بکن که کلامی نیستند اما این پیام رو بهش میدند که تو هنوز دوستش داری و خواهرشی.
عزیزم خواهرت داره به تو پیام میده که من محتاج محبت تو هستم. حتا ممکنه اولش بخواد باز تو قهر شربتت رو مثلن رد کنه اما تو مهربونتر باش و بدون که او هم نیاز داره برات ناز کنه. پس کمی نازشو بکش.
اینبار که دیدی جو داره به سمت دعوا کشیده میشه و او داره خشم خودش رو از تو نشون میده ازش خیلی آروم و دوستانه بپرس که ناراحتی و خشم او از چیه و دقیقا بهش بگو :" من چطوری می تونم کمکت کنم تا آروم شی؟" به هیچ عنوان جوابهای سربالا بهش نده. من هم یه خواهر کوچکتر دارم البته رابطه ما خیلی خوبه اما گاهی که مشکلی داریم و جوابای سربالا به من میده خیلی دلم میشکنه اما خوب من سکوت می کنم و او هم مهربونه و میاد و دوباره آشتی می کنیم.
درکش کن لطفن

من فکر می کنم خواهرت نیاز زیادی به محبت تو داره و اگر خشمش رو سمت تو پرتاب می کنه این یعنی اینکه به محبت تو بیشتر از دیگران نیاز داره.
محبتهایی بکن که کلامی نیستند اما این پیام رو بهش میدند که تو هنوز دوستش داری و خواهرشی.

علاقه مندی ها (Bookmarks)