no1 جان
اگه شما تا به حال از کسی اونطور خوشت نیومده ..پس چرا می خوای خودت رو توی دردسر بندازی؟؟
نه اینکه دنبال کیث مناسب بودن دردسره ...نه...ولی در شرایط فعلی توی اجتماع ما...و باتوجه به روحیات لطیف دخترها ((که این مورد خیلی خیلی مهمه))این کار یعنی دنبال کسی بودن و تلاش برای یافتن شریک زندگی آینده کمی غیر متعارف و در نتیجه سخت خواهد بود.
لطافتی که خداوند در وجود دختر قرار داده باعث میشه که خیلی حساس و عاطفی باشه.به محض اینکه کسی رو به چشم کیثی مناسب ببینند...حتی قبل از آگاهی پیدا کردن نسبی از شخصیت و خلقیات طرف مقابل...عواطفشون بیشتر از منطقشون فعال میشه!!و اینجاست که این کار به یک ریسک تبدیل میشه!!یه کشش درونی که به نظر دختر کاملا منطقیه...غافل از اینکه اسب احساس در حال تاختنه تا عقل رو حسابی لگد مال کنه!
مطالبی که در پست قبلی گفتم مربوط به زمانی بود که یه دختر خانم از یه آقا پسری خوشش اومده(با در نظر گفتن شرایط و پس از تامل و مشورت با فردی معتمد) و نمی دونه چی کار کنه!!(که به این موضوع در جای خودش اشاره شده و جای بحث زیادی هم داره)
به نظر من صبر کردن و اینکه اجازه بدی همه چیز روال عادی خودش رو طی کنه خیلی بهتره نسبت به اینکه تقلا کنی تا کسی رو پیدا کنی.
ولی از طرفی... به قول معروف گوش بزنگ باش!!با دقت و ریز بینی به اطرافیانت نگاه کن .

setare_tk هم درست میگه...برای خودت تا حالا معیارهات رو لیست کردی تا با توجه به اون و تطبیق دادن افراد با اونها مورد ارزیابی قرارشون بدی.
در مورد زیاد کردن ارتباط با پسرهای اطراف هم....
چی بگم والله!!یه نگاهی به جامعمون در طی چند سال اخیر بنداز! اگه ارتباط نزدیک و زیاد با جنس مخالف سودی داشت الان وضعیت اجتماع و خانواده های ما این نبود...
به نظر من اگه این ارتباط ها سودی هم داشته باشه...دست آخر ضررش بیشتر از سودشه