این پیشنهاد خوبی بود...نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
نه موافق نیستم حق طلاق از نظر من یه حق هست که باید به زن داده بشه (من هیچگونه حاضر نیستم که با زنی که دوستم نداره ادامه زندگی بدم...) ولی توی سبک ازدواج سنتی ایرانی به خصوص از نوع مدل جدیدش (مهریه های نسبتا سنگین) یه تعادل بین دادن حق طلاق نسبی به مرد و مهریه زن هست هر چند عملا این بالانس به درد نخوره...خوب مسئله همینه که آقایون برای تقسیم اموال راه میون برش رو خوب بلدند! پس به نظرتون همون حق طلاق( یعنی حق مساوی خانوم در زمان طلاق نه اینکه بره درخواست طلاق بده بدون دلیل انجام شه) بعلاوه مهریه بهتر نیست؟
مدل قدیمی ترش که بماند
با حرف gh.sana که میگه اینا خوشبختی نمیاره موافقم ولی ما داریم برعکس هم این قیف رو نگاه میکنیم...
به نظر من شرایط عقد از هر نوعیش هیچ ربطی به خوشبخت کردن یا نکردن زن و شوهر نداره...
اما مسئله این شرایط در موقع اختلاف هست که مطرح میشه (ما داریم ازین سر قیف بحث میکنیم) ... بحث سر ربط شروط عقد و خوشبختی نیست بحث سر تامین حقوق منصفانه زن و شوهر در حین به سرانجام نرسیدن رابطه است....حق طلاق+مهریه درست نیست چون یکسره و غیرمنصفانه به نفع زن هست مثلا دختر خانم میتونه کمی بعد از عقد هم مهریه شو بگیره (به هر شکل) و هم طلاق رو و ازین طرف آقا هیچ اهرم فشاری نداره...
خلاصه این قضیه حق طلاق هم مد شده ولی فقط مد شده و خیلی از خانواده ها فکر نمیکنن دارن چی میگن (البته وقتی نوبت پسرشون میرسه اونوقت میفهمن) خلاصه مثل رانندگی و موبایل و مدرک و بقیه ظواهرمون میمونه... مدرنیسم پوشالی!
آه الان دیروقته و من مخم خوب کار نمیکنه امکان ویرایش پست هم ندارم...اون پست آقای فرهنگ 27 به نظرم یه اشکال داره و اونم اینکه این اجازه رو به مرد میده که بتونه با عاصی کردن زن (که ید طولائی داریم
) از زیر مهریه در بره... کلا نظرم عوض شد به نظرم راه حل خوبی نیست....

) خلاصه مثل رانندگی و موبایل و مدرک و بقیه ظواهرمون میمونه... مدرنیسم پوشالی!
اون پست آقای فرهنگ 27 به نظرم یه اشکال داره و اونم اینکه این اجازه رو به مرد میده که بتونه با عاصی کردن زن (که ید طولائی داریم
علاقه مندی ها (Bookmarks)