سلامنوشته اصلی توسط mke
عجب...!!! این یكی از من بر نمی آید.
و در هیچ نظریه مشاوره ای نیامده كه مراجع در هر مسیری می رفت، مشاور باید راه صاف كن باشه... اصلاح مسیر، تغییر نگرش ها، روشن كردن ضررها و مشكلات مسیرها و ... همه از اصول اولیه مشاوره هستند.
كمك كردن به فردی كه مسیرش اشتباه و نادرست هست، از اصول مشاوره نیست.
دقیقا به خاطر همین من این جواب ذیل را به شما دادم،چون روشت مضر بود.نوشته اصلی توسط mke
این هم جواب قبلی كه مجدد می آورم:(لطفا در مطالعه آن دقت كن)
سلام mke
من شاید دهها مورد به این سئوال و سئوال دیگری كه می گوید چگونه احساسات خودمون را نشون بدهیم جواب دادم.
اساسا این سئوال اشتباه هست. مخصوصا با این توصیفات كه شما گفتید.
شما چه كار دارید به ذهن و احساسات مردم!!!!؟
آن هم وقتی كه نه مسئله ازدواجی هست یا ....؟!!!
حتی وقتی بحث ازدواج هست، كمترین فایده رو این سئوال و جوابش داره؟! كه اصلا ارزش طرح هم نداره.
چون اگر شما بحث ازدواج و خواستگاری باشه،تا احساس مثبت نسبت به هم نداشته باشید جواب ok اولیه به هم نمی دهید. كه تازه نقطه صفر برای شناخت و ازدواج شروع می شود و ادامه می یابد.
اما در غیر فرایند ازدواج ، فكر به این سئوال و پیگیری جوابش ،آغاز درگیری های ذهنی و مشكلات بعدی هست.
ضمیر ناخودآگاه ، ما را به سوی لذتهایی سوق می دهد ،كه توجیهات به ظاهر منطقی آنرا پوشش می دهد،لیكن در نهایت جز رنجش نتیجه نهایی آن نیست.
(بحث ازدواج،خواستگاری، شناخت و ارتباطات آن از این سئوال شما جداست)
--------------------------
در ضمن ارزیابی تخصص ها در حیصه متخصصین و اساتید هر فن هست كه به آن حرفه احاطه دارند.
بنا نیست وقتی مشاوره ای گرفتی كه لذتی برایت به همراه نداشت نمره ما رو كم كنی![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)