خانم بیدل خیلی مطمئن نباشید! شما نباید در مسند قضاوت بشینید.. اصولا اجازه و صلاحیت یک چنین کاری رو ندارین که بخواین اینجوری پاسخ بدین!!
ضمنا حتی اگر نظر کارشناسان با نظر من مخالف هم باشه باز نظر من نظر یک فرد عادی خواهد ماند... مشکل از پستهائی است که طرف خودشه کارشناس بدونه در حالی که نیست و نظرشو به عنوان یه کارشناس بده....جاهای حساس هم جائیست که یکی قصد خودکشی داره و روند سریع باشه اونجا کاربرائی مثل من احتیاط لازم رو داریم ...
اینجا دنیای مجازیه و من معمولا قبل از نظراتم یا در انتهاش میگم که من روانشناس نیستم و این نظر یه فرد عادی هست...یه دوست... نظر یه فرد عادی توی جامعه...(به پستهائی که دادم مراجعه کنین..) فردی که توی این محیط کار میکنه این اصل رو میدونه فقط نباید مثل شما در جایگاه مشاور قرار بگیریم در حالی که نیستیم!!!! مشکل با اجازتون در اینجاهاست
من همونجوری که گفتم به نظر من به عنوان یه فرد عادی، یه دوست در آقای شهرامچی وابستگی میبینیم و توصیه کردم اینو به دلبستگی تغییر بدن و به اون مقاله وابستگی و دلبستگی رجوع دادمم و ایشون قطعا اینو در نظر گرفته که این نظر یه فرد عادی بود نه یه مشاور...
راجع به اون شبهه در مورد خانمها بارها اینو دیدم... البته یه قانون کلی قطعا نیست ولی خیلی شایع هست بهرحال من برخلاف بعضی جمود فکری ندارم و همونطوری که در پست قبل گفتم بیصبرانه منتظر به روز شدن و یا تغییر این دید هستم فعلا این آخرین فرضیه من در این مورد هست که خانمها برخلاف آقایون بخش بزرگی از هویت خودش رو با انگیزش های عاطفی-احساسی ای که دارن تعریف میکنن حال اگر این انگیزش منفی باشه، مخرب میشه و ناپایدار... و چه خوب که در یه چرخه انگیزشی عاطفی مثبت در کار باشه...
البته نظر کارشناسان امر صائب هست...
ضمنا بهتر است به عنوان بخشی از شخصیت اجتماعی نحوه برخورد با نظرات مخالف رو یاد بگیریم واسه جامعه هم خوبه...

علاقه مندی ها (Bookmarks)