به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

 

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

 

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

Threaded View

  1. #2
    سرپرست سایت

    آخرین بازدید
    [ ]
    تاریخ عضویت
    1388-1-03
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    8,092
    امتیاز
    169,059
    سطح
    100
    Points: 169,059, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Blog entryVeteranOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,744

    تشکرشده 36,137 در 7,447 پست

    Rep Power
    1105
    Array

    RE: 5 روش ساده که به طور شگفت آوری شما را شادتر می‌کند

    حقیقتاً که من عملاً اثر بخشی این پنج مورد را در ایجاد شادی درونی دیده ام .

    باید بگم شادی درونی تثبیت شده به انسان فوق العاده کمک می کنه که وسعت دید پیدا کنه ، صبور باشه ، و مهمتر از همه لحظات تلخ گذشته را به سختی به یاد بیاره و بر عکس به راحتی بتونه لحظات شاد و مفرح را به یاد بیاره . به عبارتی وقتی بخواد به تلخی ها فکر کنه به تمرکز و انرژی زیادی نیاز داره و شاید چون از دورن شاده و تمرکز بر غمها و ناراحتیها لازمه اش کشوندن روح و روان از وادی فرحبخش که ربایش و جاذبه ای قوی داره سخت صورت می گیره انرژی زیادی میخواد . لذا فرد زود از اون حال بیرون میاد و حاضر نیست چنین انرژی رو که با شادی درونیش هم منافات داره بپذیره ، اینه که شادی درونی مانع توجه و تمرکز به خاطرات تلخ و غم انگیزه . و خاطرات شاد و مسرت بخش هم چون متناسب با حال وی است زودتر یادآوری میشه . اثرات دیگه اون اینه که نارحتیهای زمان حال هم زود از پا درش نمیاره و لذا فرصت مدیریت آنرا پیدا می کنه و همچنین عصبانیتش زود فروکش می کنه ، رنجشش زود تبدیل به رضایت میشه و کلاً به سمت مثبت اندیشی و آرامش بیشتر گرایش پیدا می کنه .

    اینها تعریف و تحلیلی است که من با بررسی احوال خودم به دست آوردم . یعنی کاملاً تجربه شده ، بنا براین ممکنه تعریف علمی نباشه .

    امیدوارم همه ما از این پین راه خیلی ساده استفاده ببریم و همین ما را به راه های دیگه سوق بده و کلاً جوینده شادی درونی و پایدار باشیم و گرفتار شادیهای زود گذر و سطحی نشویم ( که ذکر عواقب ناگوار روحی و روانی و شخصیتی اون در این مجال نمی گنجد ).


  2. 2 کاربر از پست مفید فرشته مهربان تشکرکرده اند .

    فرشته مهربان (سه شنبه 16 آبان 91)


 

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)
Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright © 1405 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
طراحی ، تبدبل ، پشتیبانی شده توسط انجمنهای تخصصی و آموزشی ویبولتین فارسی
تاریخ این انجمن توسط مصطفی نکویی شمسی شده است.
Forum Modifications By Marco Mamdouh
اکنون ساعت 02:08 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4 می باشد.