به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 22

Threaded View

سرپرست سایت آغازکننده

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Blog entryVeteranOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,744

تشکرشده 36,137 در 7,447 پست

Array

13

بخش پنجم

برخی بر این باورند که ازدواج اینترنتی انتخابی بسیار خطر ناک است و نمیتوان هیچ اطمینانی بر موفقیت آن داشت . نیما یکی از این افراد است . او می گوید : چهار سال قبل با دختری در چت روم آشنا شدم و بعد از چندین ماه چت با او قرار گذاشتم و همدیگر را دیدیم . بعد هم تصمیم گرفتیم با هم ازدواج کنیم اما حالا به بن بست رسیدیم . مینو دختری نبود که من در زندگی میخواستم او برای دوست بودن و چت کردن خیلی فرد مناسبی بود اما ما نتوانستیم با هم زندگی خوبی داشته باشیم . من با خانواده مینو هیچ سنخیتی ندارم . آنها توقعاتی از من دارند که نمی توانم برآورده کنم.

البته همه نظر نیما را ندارند عده ای هم هستند که می گویند ازدواج اینترنتی کاری بسیار خوب است . نگین یکی از این افراد است او می گوید با شوهرش از طریق اینترنت اشنا شده و ازدواج موفقی هم دارد . نگین در مورد اشنایی اش با محسن می گوید : ما ابتدا در اورکات با هم اشنا شدیم و چت کردیم .
    بعد کم کم چند قرار گذاشتیم و همدیگر را دیدیم و در نهایت هم تصمیم گرفتیم با هم ازدواج کنیم . این اشنایی برای ما خیلی خوب بود و ما زندگی خوبی داریم . من و محسن در چت کردن ها واقعا شخصیت هم دیگر را شناختیم و صادقانه با هم برخورد م کردیم.

علی ساوالان چهره آشنای سایت همسر یابی برای ایرانیان است . او در واقع اولین كسی بود كه به طور رسمی یك سایت ازدواج تاسیس كرد و از این كارش دفاع می كند . هرچند بعد ها این سایت غیر قانونی اعلام شد اما ساوالان كه دهه پنجم زندگی اش را میگذراند . از این سایت دفاع كرده است . او میگوید : زوج های زیادی بوده اند كه از طریق سایت او ازدواج كرده اند و حالا خوشبخت هم هستند .

کارشناسان
    اما چندان با گفته های نگین و ساولان موافق نیستند و معتقدند ازدواج های اینترنتی موفق بسیار كم است . دکتر مریم رامشت ، رواشناس ، در این باره می گوید : اینترنت پدیده جدیدی است که وارد زندگی جوانان شده و البته مزایای زیادی هم دارد . اما در کنار ان معایبی هم دارد مثلا نمونه ان اشنایی در چت روم و ازدواج از این طریق است . اگر فرد در اینترنت با کسی آشنا شود و بعد مدتها رفتار او را زیر نظر بگیرد و وقتی به اطلاعات کامل در مورد آن فرد به دست آورد با او ازدواج کند . کار درستی کرده است اما متاسفانه کسانی که اینترنتی ازدواج می کنند معمولا تصمیماتی عجولانه می گیرند و بعد هم در زندگی مشترک با مشکلاتی رو به رو می شوند و در نهایت کار به جدایی كشیده می شود .

وی به نمونه های این مشکلات اشاره می کند و میگوید :

.

2. 4 کاربر از پست مفید فرشته مهربان تشکرکرده اند .

فرشته مهربان (شنبه 09 مهر 90)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)