با سلام و تشکرخواستم جواب سئوالاتتونو بدم :
بله به غیر از صحبت تلفنی چندبار توی ماشین مجبور به کارهایی شدم که شاید بعضی از دوست دختر پسرها انجام میدن اما آسیبی به هیچ کدوممون وارد نشد .
وقتشو بیشتر با من و صحبت با من میگذرونه اگه بهش اجازه بدن 24 ساعته با من تلفنی صحبت میکنه و یا اس ام اس میده ... قبلا ایشون به خودارزایی می پرداختند البته نه زیاد ولی کلا الان قطع کرده و فیلمهای پورنو هم دوست نداره .
پدر و مادرشون هم فاصله سنی 15-20 رو با ایشون دارند .مادر ایشون سنگین تر از پدرشون هستند و توی حتی بوسیدن هم مراعات میکنه اما پدرشون نه یکم بی توجه به این مسائل هستند .
شاید باور نکنید من خیلی دوست دارم باهاش در این مورد حرف بزنم و اونو تحریک کنم اما همیشه اون تحریک شده اس و بعضی اوقات که من از خودم بی خود میشم و تحریکش میکنم دیگه دست برنمیداره شاید یکروز تمام باید در این موارد صحبت کنیم تا آروم بشه ...
منم آدم سردی نیستم باور کنید اما یکم منطقی تر حاضرم این کارا رو بکنم اما اگه به اون باشه و من تحریکش کنم میگه بیا تو خیابون ...بله .
شوخیم نداره جدی میگه ...
شاید دوستان بگن عجیب پسر احمقیه دختر به این هاتی چرا قدرشو نمیدونه .. بله اگه دوست دختر بود مطمئن باشید من شکایتی نداشتم و شاید بارها کارهایی هم باهاش کرده بودم چه تلفنی چه حضوری اما اون نامزده منه و یکسری کارهایی که با زن آینده میکنی بعدها مشخص میشه و دیگه نمیتونی جلوشو بگیری و من به خاطر اینه که محطاتم و ناراحت .
بازهم اگه سئوالی هست بفرمائید .

علاقه مندی ها (Bookmarks)