دوستان سلام
راستش مسئله اي که دوست عزيزمون مطرح کرد منو دچار نگراني کرد،راستش نميدونم اوايل زندگيمونه يا تا آخر ادامه خواهد داشت،من تقريبا بغير از يکي دو مورد وقتي همسرم خواستار... بود نه نگفتم،از طرفي در اين مورد با وجود اينکه بعضي خواسته هاش برام خوشايند نبود ولي به قولي چون خواستم تا در اين مورد تنوع باشه انجام دادم، ميترسم همه اينها يه مدت بعد عادي بشه و کاراي ديگه اي ازم بخواد راستش من فکر ميکردم هر جور خواسته اي در اين زمينه همسرم خواست يه جورايي باهاش راه بيام چون شنيده بودم که بيشتر مشکلات خانوادگي از اين مورد ناشي ميشه ،يعني ممکنه بعدا به ضررم تموم بشه؟همسرم قبل از ازدواج با کسي در ارتباط نبود،در ضمن تو مجرديش کارش يه جوريي بود که مجبور بود براي کنکاش اين جور فيلمها رو هر از چندي نگاه کنه ولي الان نه،يعني نه به اينترنت دسترسي داره و نه ماهواره داريم که نگاه کنه،ولي بعضي چيزهايي که ازم ميخواد ميگه تو اون فيلمها ديدم که انجام ميدن و چه اشکالي داره ؟خيلي باهاش حرف زدم بعضي هاشو قبول کرده ولي بعضي چيزها رو نه،با حرفهايي که زدين منم دچار ترس شدم،به نظرتون با حرف زدن درست ميشه؟و آيا همسرم مشکلي داره و اين که در صورت انکار از طرف من ممکنه دست به کار ديگه اي بزنه تا اون جوري ارضا بشه؟
ميدونم جاش اينجا نبود بنويسم و از fati جان و ديگر دوستان هم معذرت ميخوام ولي چون فکر کردم مرتبط با اين موضوع باشه اينجا نگرانيم رو نوشتم.![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)