به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

 

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

 

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 13

موضوع: بید مجنون

Hybrid View

  1. #1
    عضو همراه

    آخرین بازدید
    چهارشنبه 23 مهر 04 [ 01:08]
    تاریخ عضویت
    1388-2-21
    نوشته ها
    1,178
    امتیاز
    33,958
    سطح
    100
    Points: 33,958, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    VeteranSocial25000 Experience Points
    تشکرها
    6,023

    تشکرشده 6,302 در 1,293 پست

    Rep Power
    141
    Array

    RE: بید مجنون

    سارا جان

    فقط یک چیز بگم اونم اینکه خودت باش خود واقعیت و سعی نکن از این خود دور بشی دیگران جذب شخصیت خودت شدن چه بسا اگر بخوای خودت رو تغییر بدی تا برای دیگران همیشه جذاب بشی قضیه برعکس بشه و اتفاقا دیگه اون جذابیت قبل رو نداشته باشی چون از خودت دور شدی و یا به نوعی وارد نقش جدیدی شدی که دیگران شناختی ازش ندارند .

    بنابراین هروقت که احساس ناراحتی میکنی ناراحت باش و هروقت شادی شاد باش و اگر آدمی هستی که همه متوجه ناراحتیت میشن سعی نکن اینها رو مخفی کنی . شاید این اتفاقا یک حسن باشه که دیگران میفهمند تو ناراحت شدی بنابراین نیازی به بازگو کردن ناراحتیت نداری و سریع تر ازت دلجویی بشه .
    اما اگر گاهی میخوای برای خودت باشی این بحثش جداست این رو باید اول خودت درک کنی که در چه موقعیتی باید به این نیاز پاسخ بگی و از همسرت هم کمک بخواه که این تنهایی رو با هم داشته باشید .
    اما برای همسرت رمزآلود نشو چرا که اون تو رو همینطوری که هستی پذیرفته و دوست داره .


    غزاله عزیز

    به نظرم همونجور که می خوای بهتره همونطور باشی و احساساتت رو به گونه ای که دیگران می پسندند تنظیم نکن .
    موقع ناراحتی ناراحت باش و موقع خوشحالی هم خوشحال . مهم نیست که دیگران می خوان شما رو خوشحال ببینند مهم اینه که شما همون باشی که هستی با همون احساسی داری . کمی سخته اما به مرور دیگران هم بهش عادت می کنن و میفهمن که این شخصیت توست و تو هم مثل همه انسان ها گاهی شادی و گاهی ناراحت .

    در رابطه با همسرت هم میتونی باهاش صحبت کنی و براش توضیح بدی که منم یه انسانم ممکنه گاهی دلم گرفته باشه ، گاهی ناراحت باشم ، مهم اینه که تو اون رو مشکل بزرگی نبینی و فکر نکنی که حتما اتفاق خاصی افتاده و بتونی درکم کنی و بدونی که این هم میگذره .

  2. 5 کاربر از پست مفید baran.68 تشکرکرده اند .

    baran.68 (سه شنبه 09 شهریور 89)


 

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)
Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright © 1405 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
طراحی ، تبدبل ، پشتیبانی شده توسط انجمنهای تخصصی و آموزشی ویبولتین فارسی
تاریخ این انجمن توسط مصطفی نکویی شمسی شده است.
Forum Modifications By Marco Mamdouh
اکنون ساعت 09:28 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4 می باشد.