به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 23

Hybrid View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 13 فروردین 90 [ 23:06]
    سطح
    28
    Level completed: 98%, Points required for next Level: 3
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    30

تشکرشده 30 در 17 پست

Array

RE: | خیلی تنها

نقل قول نوشته اصلی توسط خیلی تنها
    سلام
    نظرم اینه که ؛ نه دوست عزیز ، شما سرگرمی نبودین
    شما فقط فراموش کردین که دوستی هیچ تعهدی به دنبال نداره پس چرا دنبال تعهد می گردین؟ اضافه تر اینکه طبق گفته ی شما ایشون به شما ابراز علاقه نکردن(تجربه ی پسرانه م میگه اگه پسرها از یکی خوششون بیاد حتماً ابراز علاقه میکنن!!!!)
    شما که گفتین
    من دختری کاملا معتقد به اصوله اخلاقیم و تا حالا با هیچ پسری دوست نشدم چون این جور دوستی های بی هدف را قبول ندارم
    و صد البته قابل تحسینه پس باز هم ثابت قدم باشین

این نظر تجربی و بسیار غیرکارشناسانه ی من بود ؛ دوستان هم بیشتر و بهتر کمکتون میکنن
    موفق باشین
    دوست عزیز خیلی ممنونم اما واقعا از نظره شما نباید در رابطه دوستی تعهد باشه !!!! اما این منطقی نیست و طبق اصول اخلاقی نیست اگر این طور باشه پس ما براحتی میتونیم با احساسات انسانها بازی کنیم خب این دیگه انسانیت نیست .........آیا من اشتباه فکر میکنم ؟؟؟؟

نقل قول نوشته اصلی توسط Bidam
    دوست عزیز،
    اگر پسری از دختری خوشش بیاد حتما بهش ابراز علاقه میکنه و مطمئنا علاقه ای که بهش داره باعث میشه از حالش جویا بشه ... من شخصا یه دختر تو زندگیم هست که ناخوداگاه هر روز بهش فکر میکنم و باید بدونم الان داره چی کار میکنه و حال و اوضاش خیلی واسم مهمه . من در این زمینه نمی تونم کمکی بکنم ولی می تونم با قاطعیت بگم که پسری که 4 ماه از دوست دخترش خبری نگیره هیچ وقت علاقه ای به اون دختر نداره !
    دوست عزیز از شما هم واقعا ممنونم اتفاقا من خیلی دوست داشتم نظر یک پسر را در این رابطه بدونم ......اما یک سوال ایشان 3 بار به من گفتم برم به کشور محل اقامتشون تا من را ببینند ...........یعنی به نظره شما هیچ علاقه ای در بین نبوده ؟ پس چرا این حرف را زد ؟؟؟
    چرا هر روز به من میل میزد و حتی درد و دل میکرد ؟؟؟ اینها همه طبیعیه یعنی ممکنه یک نفر تا این حد با ما در ارتباط باشه فقط برای تفریح ؟؟؟؟

از نظره شما یعنی 100 درصد علاقه ای نبوده ؟ نمیشه این نتیجه را گرفت که شرایطش را نداره یا میترسه پا پیش بزاره ؟

از همه بیشتر سوالی که ذهنه منو به خودش مشغول کرده اینه که اگر از من خوشش نمیومد پس چرا هر روز به من میل میزد اونم میل های طولانی و از خودش و کارهاش در طول روز میگفت؟؟

من واقعا ناراحتم و گیج نمیدونم چی کار کنم؟ نه میتونم فراموشش کنم و نه اینکه به این وضع ادامه بدم و در بی خبری به سر ببرم . خسته شدم .......من در رفتارم و حرفام کاملا صادق بودم ولی .............

من حتی نمیدونم بهش میل بدم ؟ حالش را بپرسم ؟ چی کار کنم؟خواهش میکنم کمک کنید

دوستان خواهش میکنم نظرات خودتان را بگید 95 نفر این سوال را مشاهده کردند اما فقط 2 نفر نظر خود را گفتن

2. 2 کاربر از پست مفید shirin shahini تشکرکرده اند .

shirin shahini (دوشنبه 15 شهریور 89)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)