ببنید ترک یه رفتار به راحتی نیست، چون همین جوری که یه رفتار در طول زمان و به مرور شکل میگیره رفتنش هم به این سادگی نیست. شما باید اول علت این رفتارتون رو بدونید که ظاهرا همان عزت نفس پایین و کمی هم عدم مهارت کلامی و آوردن استدلال است. شما باید تمرین، تمرین، تمرین کنی و این طول میکشه.
توصیه ام اینه که از مطالب آموزنده ای که پست کردم، جملات مفیدی رو یادداشت کنید و سعی کنید اونارو هر روز صبح بخونید و سعی کنی بهش عمل کنی امیدوارم مشکلت حل بشه و دعا کن و منم برات دعا میکنم.
خودت رو قوی و توانا ببین، خودت رو کسی ببین که برفراز قله ای ایستاده و همه زیر نظرت قرار دارند. بر توانایی هایت آگاهی پیدا کن و نقاط قوتت نمایانتر کن تا دیگران نیز تورا ببینند و نقاط ضعفت رو کشف کن اونها رو مداوا کن. از چیزی به خودت ترس راه مده و به خودت بگو که هیچ چیزی خارج از توان من وجود ندارد، من مطمئنم که تو میتونی خودت رو بالاتر ببری.
در این مورد باید صحبت رو قطع کنی، چون همه آدم ها ارزش بحث کردن رو ندارن، شما کار خوبی کردید که بخاطر حرمت پیمان دوستی (نه دوستت) زیاد جوابش رو ندادی.اگه جوابشو مثل خودش ميدادم كه صد برابر بيشتر حرف بارم ميكرد منم چون حاضر جواب نيستم توش مي مونم سكوت ميكردم بعد دوباره توي دلم مي موند !!!
ولی یه نکته ای رو حدس میزنم و اون اینکه چون احتمالا قبلا شما در برابر خواسته های او کوتاه اومدید اینبار خیلی بهش برخورده و این انتظار رو شما به طور ناخواگاه در او ایجاد کردید.
این رو با صراحتا بهت میگمبیشتر از همه نسبت به خودت مهربان باش تا دیگران، اینجوری مورد سوءاستفاده قرار نمیگیری.
با آرزوی موفقیت

بیشتر از همه نسبت به خودت مهربان باش تا دیگران، اینجوری مورد سوءاستفاده قرار نمیگیری.

علاقه مندی ها (Bookmarks)