به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 23

Hybrid View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 13 فروردین 90 [ 23:06]
    سطح
    28
    Level completed: 98%, Points required for next Level: 3
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    30

تشکرشده 30 در 17 پست

Array

RE: از کجا بفهمم این رابطه براش سرگرمی بوده یا نه واقعا مشتاق بوده ؟

نقل قول نوشته اصلی توسط سرافراز
    امیدوارم که همینجا با همین صحبتها شما به نتیجه برسید چون اصلا چیز پیچیده ای وجود نداره.
    بهتره اول به چند تا سوال جواب بدی.
    1- شما چند سالته
    2- اون اقا چند سالشه
    3- هرچند وقت یکبار بهم میل می زديد
    4- در طی این 9 ماه صحبتی در مورد مسائلی که مربوط به آینده مشترکتون باشه پیش اومد یا نه؟
    اگه اجازه بدی من جواب اون دو تا سوال شما رو بدم.
    1- دو حالت داره:آره بچه بوده. بی تجربه بوده. بلد نبوده. اگه اینو بفهمی چی می شه؟ ناراحت می شی که چرا گیر یه بچه افتادی! و غصه می خوری!!.... نه بچه نبوده. خودش اینطوری خواسته. اصلا دنبال رابطه جدی نبوده. ناراحت می شی که چرا باهات چنین رفتاری انجام داده! تو شایسته این رفتار نیستی! بازم دلخور می شی!!! پس جواب این سوال بدردت نمی خوره. در اصل ماجرا تاثیری نداره. تو الان فقط خوشت میاد راجع بهش فکر کنی. خودتو درگیر کنی. خودتو آزار میدی و می دونی که فایده ای نداره. چرا؟! مگه بهت نگفت دو سه ماه می خواد که به درگیری های خودش برسه؟ شاید اونم متوجه شده داری وابسته احساسی می شی مودبانه عذر تو رو خواسته. دلیلی نداره همه دنیا ما رو تایید کنن و از ما خوششون بیاد! خود من خواستگاری داشتم که باهام حرف زد گفت یه هفته دیگه خودش بهم زنگ می زنه و نظرشو می گه... نزد چون معلومه یه هفته وقت برای ایتکار لازم نیست. اصلا همون جلسه اول معلوم بود تفاهم نداریم. چه اشکالی داره انقدر بزرگ بشیم که بتونیم نه بشنویم؟
    2- قیافه اولین چیزی هست که در نظر مردها میاد. خیلی از دخترها از ابتدا رو همین معیار انتخاب می شن اما دلیلی برای ادامه دادن نمی تونه باشه.
    بهت می گم اگه بیشتر از این خودتو درگیر کنی دچار اگر و اماهای بیحاصل می شی. در دورو تسلسل گرفتار می شی و فقط اعصابت خرد می شه. به نظر من عملا اتفاق خاصی بین شما نیفتاده و هیچ قول و قراری نبوده که شما انقدر غصه اش رو می خوری.
    باید یاد بگیری روال عادی زندگیتو داشته باشی و حرفهای مردهارو تا ثابت نکردند زیاد جدی نگیری. اگه جای بعضی ها بودی چیکار می کردی؟ دوستم با یه آقایی تا مرز تعیین تاریخ عقد رفتن. دوستم عاشق این آقا شد که در خواستگاری سنتی کم پیش میاد. اما پسر یه مهلت دو روزه خواست و بعدش گفت منصرف شده!!! هم دختره زیبا بود و هم قد بلند و تحصیلکرده. پسر گفت که دلیل اینکار ربطی به دختر نداره و مشکلش با خودشه.
    شما چه می دونی چه داره به اون پسر می گذره و شرایطش چطوریه؟! اصلا به ما چه ربطی داره در زندگی خصوصی دیگران چه می گذره وقتی خودشون ازمون نخواستن؟
    چاره تو فقط همینه که به زندگی عادیت برگردی. دنبال کسی باشی که تمام و کمال مال تو باشه و بیخود این سوالهای بیجواب رو در ذهن خودت مرور نکنی.

موفق باشی
    دوست عزیز برای چندمین بار ازت ممنونم

اما در جواب سوالاتت : من و ایشان 1 سال اختلاف سنی داریم من 23 سالمه و ایشان 24 سالشونه

ما تقریبا هر روز به هم میل میزدیم هر روز به جز دوران امتحانات که هر دومون میگفتیم موقتا متوقفش کنیم بعد دوباره شروع میکردیم

در اون 9 ماه فقط یک بار ازمن پرسید درست کی تموم میشه ؟؟ و برنامه ات برای اینده چیه ؟؟بعدم راجب تصمیمات خودش گفت در رابطه با ادامه تحصیلش یا کار کردنش

دوست عزیزم من خیلی بهترم خیلی از هر لحاظ بهترم دوست دارم این ارامش همیشه با من باشه اما اگر دوباره به من میل بزنه ممکنه اوضاعم بهم بریزه ؛ من همیشه ممنونتم البته الان هم هستم .....دلم نمی خواهد دیگه اشتباه کنم دوست دارم با کسی صحبت کنم که با تجربه باشه

نقل قول نوشته اصلی توسط reza.p
    ممنون از توجهت، الان که پست صبحمو خوندم دیدم بیشتر درد دل کردم تا جوابی به شما داده باشم
    ولی یه نکته
    اما دقیقا نکته همین جاست شما توقع دارید که کسی به شما کمک کنه به حرفاتون گوش کنه به دردو دلتون گوش کنه به شما آرامش بده وقتش را و انرژی اش را بزاره اونم یک مدت طولانی بعد فک کنه شما مثل برادرشین !!!! از نظره شما چرا باید 1 دختر این همه مدت وقتش را پشت کامپیوتر در حرف زدن با یک شخص تلف کنه محض رابطه ی خواهر برادری ؟؟؟
    نکته همینجوری که گفتی همینجاس، ولی فکر کنم متوجهش نشدی، از نظر اکثر دخترا (نمونش خود شما) این وقت گذاشتن وفت تلف کردنه ولی از نظر اکثر پسرا (نمونش خود من) یه دوست ارزش وقت گذاشتن و نگران بودن و توجه کردن رو داره و متاسفانه همین عدم آشنایی با روحیات جنس مخالفه که خیلی وقتا باعث سوء تفاهم میشه.
    اگه اسم این عدم آشنایی رو بچگی بذاریم به نظر من آره ایشون بچگی کرده، با توجه به اینکه گفتین آدمی نیست که هر روزی با کسی باشه به نظر من ایشون به شما به عنوان یه دوست نگاه کرده، ولی اینکه در حالی که امکان ادامه ارتباط فراهمه اونو قطع کرده احتمالا یا به خودش یا شما یا حتی هردوتون شک کرده و احساس کرده که داره دلبستگی پیش میاد، با این کار خواسته مطمئن بشه،همونجوری که دوستان گفتن اگه از طرف خودشم علاقه ای بود طاقت نمیاورد و خیلی زود برمیگشت(باز از خودم مثال میزنم، به کسی که به خاطرش اینجا عضو شدم و اولین و آخرین بار علاقه مند شدم گفتم یه هفته مشکلی دارم نمیتونم باهات تماس داشته باشم، میخواستم خودمو امتحان کنم! 38 ساعت دووم آوردم!) اینکه سر حرفش مونده یعنی احساسش علاقه نیست.
    شمام بهتره که با اعتماد به نفس زندگیتونو از سر بگیرین، سعی کنین که یه سری تجربه جدید داشته باشین، اگه کتابخون نیستی امتحانش کن، اگه اهل ورزش نیستی استارتشو بزن، اگه گواهینامه نداری و شرایطشو داری سعی کن بگیری، خلاصه نذار ذهنت درگیر شه اینو شاید خوندی ولی تکرارش ضرری نداره
    و مطمئن باش با توجه به اعتقاداتت به اصول اخلاقی و رابطه سالم، اگه خدا رو قبول دار خدا، اگه سرنوشتو قبول داری سرنوشت بهترین ها رو سر راهت قرار میدن.

ممنونم از پیشنهادتان خیلی نکات خوبی را گفتید

اما جالبه بدونید من یک ورزشکارم اهل مطالعه در حد خیلی زیاد نقاشی میکشم و در کل دختر شاد و پر انرژی هستم اما الان 4 ماه که ذهنم درگیره این موضوع شده و من فقط می خواهم خودم را از فکر کردن به این موضوع خلاص کنم اما تا حالا خیلی کم موفق شدم ولی میدونم که موفق میشم

اما یک سوال داشتم از شما چون یک پسر هستید دوست دارم نظره شما را بدونم ممکنه شما از دختری تعریف کنید حالا از چهره و اخلاقش یا اینکه بهش بگید از صحبت کردن با او لذت میبرید فقط فقط به عنوان یک دوست ؟؟؟ یعنی هیچ قصد و نیتی پشت این حرف نباشه ؟؟؟

اگر من به عنوان یک دختر زود زود با شمادر تماس باشم بهتره یا دیرتر ؟؟؟در واقع میخواهم بدونم از نظره شما هم اگر یک دختر خودش را بگیره و اصلا نزاره طرف مقابلش ذره ای پی ببره ( البته تا جایی که هیچ چیز معلوم نیست ) که بهش علاقه داره بهتره ؟؟؟

پس چرا من از بعضی پسرها میشنوم که میگن فلان دختر خودش را میگیره مغروره اگر دوست داشت با من در تماس باشه ذره ای توجه نشون میداد ؟؟؟

من خودم همیشه و همیشه زود زود پاسخ میل دوستم را میدادم اما خیلی وقتها میشد که ایشان 1 روز فاصله مینداخت البته حق داشت چون در خانه کامپیوتر نداشت و همش از دانشگاه با من در تماس بود

2. کاربر روبرو از پست مفید shirin shahini تشکرکرده است .

shirin shahini (سه شنبه 16 شهریور 89)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)