به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 23

Hybrid View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 13 فروردین 90 [ 23:06]
    سطح
    28
    Level completed: 98%, Points required for next Level: 3
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    30

تشکرشده 30 در 17 پست

Array

RE: از کجا بفهمم این رابطه براش سرگرمی بوده یا نه واقعا مشتاق بوده ؟

نقل قول نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
    شیرین عزیز

به نکاتی که میگم خوب دقت کن و سعی کن به توصیه ها عمل کنی

1 - شما دوست دارید ایشون به شما علاقمند شده باشه ( این میل انسانیه برای همین هم تاکید میشه از این روابط پرهیز کنید چون کششها باعث میشه این میل خودشو بندازه تو رابطه ، دخترها در این رابطه بیشتر حساسند )

2 - از این ارتباط توقع پیدا کرده ای ، که حداقلش >>توقع ادامه ، و معقولش >> هدفمند بودنه .
    توقع ادامه بیجاست ، اما توقع هدفمند بودن که از ابتدا باید مشخص می کردید به جاست و این نوع ارتباطها بدون هدف ازدواج و زیر نظر خانواده و به قصد شناخت ، با توجه به خلاهای دو طرف آسیب زاست که شما نمونه آسیب اون رو دارید تجربه می کنید . ( انتظار ، ناراحتی ، دلخوری ، توقع ، مختل شدن زندگی ، و ..... اوجش هم افسردگیه اگر از این وضعیت بیرون نیایید )

3 - اگر بخوایم اخلاق محوری ایشان رادر نظر بگیریم ، چه بسا دیده اند دارند وابسته می شوند و علاقه مند و لذا چون نمیخواستند چنین شود رابطه را قطع کردند ( که اگر چنینه کار عاقلانه ای کرده )

4 - شما وابسته شدی ، همون اوائل ارتباط احساستون درگیر شده ( و این نتیجه طبیعی رابطه بین دو جنسه = کشش )

توصیه :

1 - خیال پروری و توقع و انتظار را کنار بگذارید .

2 - دیگه وارد این رابطه نشوید حتی اگر او باز گشت ( اگر هم روزی به قصد ازدواج باز گشت لازمه از طریق خانواده وارد شود نه خودتون ) پس راه به ادامه ارتباط ندهید .

3 - روند شناختیتون رو در خصوص این رابطه اصلاح کنید ، و از تصورات و تعبیرات بدون سند و مدرک قطعی بیرون بیایید .

4 - هر وقت ذهنتون طرف ایشون میره از تکنیک توقف فکر بهره بگیر .

5 - براتون مهم نباشه که چرا میل نمیزنه یا رابطه را قطع کرد و پیگیرش حتی در ذهن نباشید ، یعنی در یک کلام ، مهم نیست چرا رفته ، مهم اینه که رفته و تموم شده ، ( اینگونه کمک می کنی به فراموش شدنش )

موفق باشی
    lممنون دوست عزیز خیلی نکات خوبی گفتید .....اما دقیقا یادمه من یکبار یک جوری گفتم این طور که ما داریم به هم میل میزنیم ممکنه وابستگی پیش بیاد و هردوی ما دچار مشکل بشیم ؟؟
    اما ایشان به من گفت وابستگی نا پختگیه شاید منظورت علاقه است که از نظر من تو هر رابطه ای باید شور حرارت علاقه و هیجان باشه و هنر 1 ادم پخته هم همینه که وابسته نشه

میدونید در واقع طوری با من حرف زد که انگار من وابسته شدم خودش وابسته نشده ,و حتی بعدش گفت من اصراری به ادامه این ارتباط ندارم اگر میگم اصرار ندارم چون قبول دارم این طوری 2 نفر نمیتونند نسبت به هم شناخت پیدا کنند؟؟

حالا اینکه چرا این حرف را زد نمیدونم؟ و اینکه چرا می خواست منو بشناسه هم نمیدونم؟ اگر هم قصدش ازدواج بود چرا رفت ؟

2. کاربر روبرو از پست مفید shirin shahini تشکرکرده است .

shirin shahini (جمعه 09 مهر 89)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)