نقل قول نوشته اصلی توسط ma_da
تشکر می کنم از همه ی دوستان.....

بنده فکر نمی کنم کارم اشتباه بوده.... چون ایشون یه رابطه ی دوستی ِ بی نتتیجه رو شروع کرده بودن --با اینکه بسیار سالم و محترمانه بود ولی به هر حال از ابتدا گفته بودن کلا قصد ازدواج ندارن و رابطه ی بی نتتیجه یی به نظر می رسید.... و فکر می کنم حتما باید تموم می کردم این رابطه رو.... و بنده هم به این نحو تموم کردم که اگر قصد ازدواج ندارن دلیلی به ادامه ی دوستی نمی بینم ....

این کار شما که بسیار عاقلانه بوده و تحسین برانگیزه که نمی خواستی رابطه را بدون این که آینده روشنی داشته باشه ادامه بدی . اساساً برقراری رابطه ای که قصد ازدواج در آن نیست غلطه ، ورابطه ای که قصد ازدواج در آن مطرح است بدون راهنمایی و کمک هدایت گرانه بزرگترای خانواده ، ادامه اش خطاست .

ایشان از همان ابتدای رابطه اعلام داشته که قصد ازدواج نداره . حتی اگر چنین نگفته بود به شما توصیه نمی شد ( خودتان ) از ایشان خواستگاری کنید چه رسد به این که ایشان اعلام موضع کرده است .

شاید شما را اینگونه درست درک کرده باشم . که ایشان را فرد مناسب خود می دانید ، و مایلید راهنمایی شوید که چطور وی را به سوی خود جذب کنید ؟ در این صورت ، این خواستگاری نمیشود و مقوله ای دیگر است .