سلام
آتنا و merka
قطعا آنچه که من گفتم همه ی راههای ممکن نیست . فقط سعی کردم راه هایی رو که به نظرم می رسه دسته بندی کنم . و ویژگی هاش رو از نظر خودم بگم . راجع به ویژگی های راه های متفاوت خیلی مطالب دیگه نگفته باقی مونده. و همونطور که گفتم هدفم از این تاپیک هم این بوده که ویژگی های راههای متفات رو از نظر دیگران بدونم. که بتوانیم در آخر نسبت به ویژگی همه راهها آگاهی و شناخت داشته باشیم . تا هم برای من و هم برای دیگر دوستان مجرد نتیجه کاربردی داشته باشه و اگر قرار شد روزی ازدواج کنیم بتوانیم میوه های این تلاش باشیم.
آتنا من فکر می کنم شما به شیوه شماره4 ازدواج کردید با این توضیح که خانواده ها همون مقدار زمانی رو که برای شناخت بیشتر لازم داشتید بهتون دادند . حالا من نمی دونم که اگر زمان و فرصت بیشتری را برای شناخت همدیگر لازم داشتید خانواده (بدون هیچ تعهدی برای خواستگار)موافقت می کردند یا نه ؟ یا اصلا آیا اگر شما از قبل نسبت به خانواده هم شناخت نداشتید زمان بیشتری را لازم داشتید یا خیر؟
در ضمن اگر دوست دارید که خاطرات آشنایی تون رو بگید می تونید به ویژگی ها ش هم در دو دسته معایب و محاسن اشاره کنید که باعث بشه ما دید کاملتری پیدا کنیم. و بعد گفتن خاطره کمی هم اون رو تحلیل کنید . حتی می تونید در مورد شیوه های دیگه با ذکر شماره ی روش مورد نظر ویژگی هاش رو از نظر خودتون بشمارید . یا اینکه یک روش نظری یا عملی را که در هیچ کدام از دسته بندی ها ی بالا نمی گنجه نام ببرید و راهکار بدهید.
erfan25 عزیز
هر چند من و شما هنوز عزب هستیم و لی می تونیم در مورد هر روش بطور نظری گفت و گو کنیم. و ویژگی هاش رو نام ببریم." هر چند نخوردیم نون گندم اما دیدیم دست مردم "
هر چند ممکنه که مجرد ها هم تجربه هایی داشته اند که در بین راه به معایب و خطراتش آگاه شدند منجر به ازدواج نشده که اتفاقا تحلیل اونها هم می تونه خیلی راه گشا باشه

علاقه مندی ها (Bookmarks)