درستش البته اينه: صلاح مملكت خويش خسروان دانند.نوشته اصلی توسط danitux
با سلام
صرف ارسال انبوه تجربه هاي فردي غلط و درست و گاهي سوگيرانه كه قبلا در تالار بسيار با آن روبرو بوديم كمكي به مراجعين تالار نمي كند و بسيار اتفاق افتاده است كه منجر به آشفتگي بعضي مراجعين شده است.
مثلا كسي مي گويد، مادرزنم در كارم فضولي مي كرد، يكبار باهاش برخورد شديد كردم ديگر در زندگي ما دخالت نمي كند.
بعد يك مراجعي بدون در نظر گرفتن زندگي خودش همين برخورد را با مادر شوهرش مي كند و بعد مرتب براي من ايميل ميزند كه تالار شما زندگي مرا نابود كرد....
از اين رو بايد ما با فراهم كردن شرايطي تا حد ممكن نظارت بر حتي تجارب انتقالي مراجعين تالار داشته باشيم. لذا اين بخش جزء خدمات رايگان تالار نيست. و بايد محدود باشد تا ما روي مثنوي ها و رمانهاي زندگي مراجعين و اثرگذاري آن روي مخاطبين تالار نظارت داشته باشيم.
ما در هدف گذاري تالار و شيوه هاي اجرايي آن طي اين سالها ، صدها ساعت فكر و بررسي داشته ايم. بحث مسائل فني و .... نيست. بحث اينست كه مفاهيم روانشناسي و مشاوره اي بايد چگونه در تعامل اعضاء تالار اثربخشي خود را حفظ كنند.
هر چه بخش رايگان تالار به مسائل عمومي تر معطوف شود، كيفيت تاپيك ها به خاطر كثرت مطالب كاهش پيدا مي كند.
از اين جهت ما صلاح مملكت خويش را در اين مي بينيم كه مراجعان براي گرفتن كمك براي مشكلات شخصي خود رايگان به تالار سربزنند، و افرادي كه مي خواهند مطالب كلي تر مطرح كنند، هزينه آن را بپردازند.
ما انرژي خود را مي گذاريم كه غلظت پستهاي تخصصي زياد شود و پست هاي ديگر هم حداكثر نظارت را داشته باشند تا خدايي نكرده آسيبي براي زندگي مردم نداشته باشد. لذا همه اين مسائل منجر به قوانين همدردي ، اهداف و شيوه هاي اجرايي آن شده است كه ما آنرا انجام مي دهيم و بحث مالي مسئله اي حاشيه ايست. لذا خواهشمنداست سوء تفاهم نشود.
در ضمن مسائلي از اين دست را لطفا از طريق لينك ارتباط با ما (كه در پايين همه صفحات تالار هست)به مدير همدردي اطلاع دهيد و در تاپيك هاي عمومي مطرح نفرمائيد.









علاقه مندی ها (Bookmarks)