دوست عزیز آقای danitux
به نظر من شما به اندازه کافی فکر کردید و ابعاد مختلف تصمیم تون رو سنجیدید. الان دیگه وقتشه که یک گام عملی بردارید. با خانواده تون صحبت کنید و سعی کنید نظر اون خانم رو هم نسبت به خودتون متوجه بشید. تا موقعی که از احساس اون نسبت به خودتون مطلع نشید و بله رو ازش نگیرید این تردبد ها هم برای شما هست و هم ایشون. من توی صحبتای شما واقعا تردید ندیدم بیشتر ترس هست که خودشون نشون میده و ترس از پذیرفته نشدن. شاید بهتر باشه اسم تاپیکتون رو هم عوض کنید بذارید: تردید در اینکه من همان گرینه مناسب او هستم یا نه! :) چطوره؟ ;)
ببینید اگر هر کدوم از ما خانمای این تالار بیایم بگیم جای هیچ شکی وجود نداره و شما میتونید برای ایشون یه همسر نمونه باشید و برای خانواده ش یه داماد خوب فایده نداره! نشنیدید میگن علف به دهن بزی باید شیرین باشه!؟
تنها کمکی که شاید از دست من یکی برای شما بربیاد اینه که به شما توصیه کنم توی هر مرحله ای که میرید جلو نترسید. خودتان باشید و تظاهر نکنید. با قاطعیت باشید علاقه تان را پنهان نکنید و اگر دوست ندارید با شما و احساساستان بازی نشه شما هم دیگران رو به بازی نگیرید. در نهایت اگر دیدید دختری که در نظر گرفته اید و منطقی تصمیم گرفته اید همسر آینده تان باشد متعلق به شما نیست از او دور شوید.
برایتان آرزوی موفقیت می کنم