نوشته اصلی توسط Bidam
جناب Bidam اونچه ایشون از شما انتظار داره با شرایط شما و زمانی که به شما فرصت داده ، نه تنها معقول نیست بلکه از نظر بنده بهانه است . من نمیخواستم از ایشون که غایب هستند و انگیزه ایشون حرفی بزنم ، لذا خطابم را فقط شما و این که چه کنید بهتره قرار دادم ، با این سئوالاتی که پرسیدید باید بگم :
1 – در مورد معیارهای ایشون ، به هر حال معیار ایشونه و درست و غلطش را بدون حضور ایشان من بحث نخواهم کرد ، اگر نظر شخصی خود من را می خواهی بدونی که من به شخصه در معیارهام اینها اولویت نیست و این مقدار اهمیت دادن به مادیات که ایشون نشون دادند نیست ( این معیار شخص منه و براش هم حجتهایی دارم )
2 – شما به طور طبیعی استقلال ایشون در تنظیم معیارهاشون و اولویت بندیشون و بر اساس اون انتخاب کردن رو باید بپذیرید و همینطور ایشون باید به معیارهای شما احترام بگذارند ولوقبول نداشته باشند .
3 – اس ام اس دادنهای ایشان کار درستی نیست و کاملاً غلطه ، وقتی ایشون شرایطی را برای شما قرار دادند که شما امکان تأمین آنرا ندارید و نشون دادند که تنها عشق و علاقه برایش کافی نیست ، دادن اس ام اس و ابراز عشق یا دعوت به عشق بخصوص محتوای انحصارگرایانه اس ام اس های اخیرشون ، اصلاً معقول نیست و تنها وسوسه ایه برای شما جهت ادامه رابطه .
3 – اگر ایشون انتظار دارند که شما ظرف یک سال به خواسته های ایشون تن بدهید و درک غیر ممکن بودن آنرا با وضعیت شما نداشته باشند ، انتظار ایشون دو معنا بیشتر نمیتواند داشته باشد ، یا این که اصلاً قصد ازدواج با شما را ندارد و این سنگ است پیش پای شما و یا مایلندشما از هر راهی ( ولو خلاف ) به خواست ایشون تن بدهید تا هم به عشق و علاقه برسند و هم ثروت ، در این صورت این عشق ، عشق نیست ، عاشقی که برای خواسته های خود معشوق را به مسیری که خلافه بکشونه .
نظرمن روی احتمال اول است ، ایشون شما را نمیخواهند و همانطور که از ابتدا نشون داده اند فقط مایل به دوستی هستند و احتملاً بنا به شخصیت مهرطلب و میل به معشوق بودن ، ادامه عشق ورزی شما را می طلبد تا وقتی مورد مد نظرشون برای ازدواج پیش بیاید .
اینها احتمالات بنده است ، و برای بررسی دقیقتر واقعیت مواجهه با ایشان و حرفهاش نیازه که این ممکن نیست و اکنون توصیه بنده به شما اینه .
که به هیچ وجه رابطه راادامه ندهید و برای خلاصی از وسوسه ها ، راه های ارتباطی را ببندید ، از جمله این که شماره خود را تغییر دهید و شماره جدید خود را اعلام نکنید یعنی در اختیار همه کس قرار ندهید ، یا اگر گوشی شما امکاناتی چون blak list دارد شماره ایشان را در لیست سیاه گوشی خود قرار دهید تا هیچ اس ام اس و تماسی از وی دریافت نکنید .
این توصیه به جنب Bidam توصیه به همه کسانیه که می خواهند از شر مزاحمتهای اینچنینی خلاص شوند .
اگر موقع ورودتوت به دانشگاه وارد صحبت شد در کمال احترام ایشان را رد کنید ، و اگر واسطه فرستاد و یا اصرار بیشتر ، به ایشان تاکید کنید که من ادامه رابطه را بدون اطلاع خانواده ها و اقدام رسمی اولیه و به قصد شناخت بیشتر زیر نظر مشاور را نمی پذیرم ، پس اگر می توانید خانواده را در جریان قرار دهید و بنده را با همین شرایط حال حاضرم بپذیرید که با خانواده خدمت برسیم و قدم بعدی را با اطلاع و مشورت خانواده ها و راهنماییهای یک مشاور ، تنها در جهت شناخت بیشتر برای فهمیدن میزان سنخیتها برداریم و اگر به تفاهم رسیدیم و با هم سنخیت داشتیم قدمهای بعدی را برداریم ، در این صورت مشکلی برای ادامه نیست .
به کمتر از این قانع نشوید .
موفق باشید
.

علاقه مندی ها (Bookmarks)