نقل قول نوشته اصلی توسط sheitoon
من تصمیم گرفتم که دیگه جواب تلفناش ندم اینجوری بهتره


تصمیمت بسیار عاقلانه هست و از این بابت خوشحالم.

متمرکز بر این که هدفش چیه نشو ، هدفش هر چه مي خواهد باشد ، اين ارتباط به هر مقصود و به هر روش خیر نیست و به نفع تو و او و سلامتی شما نیست ، سعی کن همینطور که اینجا عاقلانه تصمیم گرفته ای بعد از این هم با خودت چنان کار کنی که وارد رابطه با هر کس دیگه ای جز به قصد ازدواج و با اطلاع خانواده و زیر نظر اونها و کمک یه مشاور و برای شناخت نشوی چون فقط آسیب می رسونه و حیفه که فرصتهات با آسیب رسیدن بهت در اثر این رابطه ها بگذره که ضرر مضاعفه .

در مورد این رابطه هم اگه لینکی که دادم رو خونده باشی مطمئنم که تشخیص خواهی داد که بیشتر احتیاط کنی ، به قول شاعر " بوی خیر نمی شنوم زاوضاع " .

تصمیمت عالیه ، می دونم با این تصمیمی که گرفتی مناسب خواهی دید كه با جسارت و قوي عمل کني و هیچ پاسخی به تماسهاش ندهي و یک باره و برای همیشه کات کني این رابطه رو .

آرزوی ما موفقیت شماست

.