سلام دوست عزیز
ببخشید من این تاپیک رو تازه دیدم . نمی دونم شما به جوابتون رسیدید یا نه... البته از آخرین پیغام میشه متوجه شد که قضاوت احساسی شما رو به یک تصمیم احساسی هم رسونده و اون هم اینه که قلبتون رو توی یخچال بذارید!!!
نه دوست عزیز این کار رو نکنید! شما دارید عجله می کنید.... دخترهای زیادی هستند از جمله خود من توی دوره هایی از رشد و بلوغشون درگیر ذهنیتی مشابه شما هستند. من به عنوان دختری که به تازگی شریک زندگی و احساس و همه وجود مرد خودم شدم این رو خواهرانه بهتون توصیه می کنم که به هیچ عنوان اسیر تابوهای ذهنی توی این جور مسایل نشید. بعدها توی زندگی براتون مشکل ساز میشه. شما به این مساله حساس شدید و در عین حال نسبت به موضوع خیلی شکننده هستید. این شکنندگی میتونه باعث بشه شما به دام بیفتید و یا چشمتون رو به این موضوع ببیندید که در هر دو صورت دردسر ایجاد می کنه.
من پیشنهاد می کنم حتما سعی کنی قیل از اقدام به ازدواج به کمک یه مشاور شناخت بهتری از روحیات جنس مخالف پیدا کنی. همچنین برای پرهیز از بیراهه رفتن در آشنایی هات، از خواستگارت بخواه که آشنایی های خودتون دو تا و آشنایی خانواده هاتون موازی پیش بره. با شناخت خانوادگی سر رشته خیلی از عقده ها و سوظن ها مشخص میشه. اگر نمی خواید هیچ دلیلی نداره توی جلسات آشنایی خانوادگی صحبت های رسمی مربوط به خواستگاری و ازدواج مطرح بشه.اما مطمئنا لازمه که به هر نحوی هست از همون ابتدای آشنایی نسبت به حانواده طرف هم شناخت پیدا کنی. این یه مدیریتی احتیاج داره که انشاله به کمک بزرگترهات بهش می رسی.
موفق باشید دوست عزیز![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)